اخذ ویزای تحصیلی بوداپست

بنا به دلایل بسیاری شهر دیدنی بوداپست یکی از بهترین گزینه‌ها برای تحصیل در اروپا است. این شهر با داشتن دانشگاه‌های معتبر متعددی نظیر دانشگاه علوم پزشکی Semmelweis، دانشکده اقتصاد McDaniel، دانشکده مدیریت Swinburne، دانشگاه زیست‌شناسیOttosh Lorand، دانشگاه فنی و مهندسی بوداپست و آکادمی بین‌المللی Avicenna قادر است کلیه رشته‌های تخصصی را در بالاترین سطح ممکن به متقاضیان ویزای تحصیلی بوداپست آموزش دهد.

0
19
اخذ ویزای تحصیلی بوداپست
ویزای تحصیلی بوداپست
اخذ ویزای تحصیلی بوداپستReviewed by تحریریه بلیط هواپیما on Apr 30Rating: 4.0اخذ ویزای تحصیلی بوداپست و مدارک و مراحل مورد نیاز برای ویزای تحصیلی بوداپست.ویزای تحصیلی بوداپست با توجه به اعتبار علمی بالای دانشگاه‌های این شهر بسیار حائز اهمیت است و مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی بوداپست شرایطی دارد.

ویزای تحصیلی بوداپست

بنا به دلایل بسیاری شهر دیدنی بوداپست یکی از بهترین گزینه‌ها برای تحصیل در اروپا است. این شهر با داشتن دانشگاه‌های معتبر متعددی نظیر دانشگاه علوم پزشکی Semmelweis، دانشکده اقتصاد McDaniel، دانشکده مدیریت Swinburne، دانشگاه زیست‌شناسیOttosh Lorand، دانشگاه فنی و مهندسی بوداپست و آکادمی بین‌المللی Avicenna قادر است کلیه رشته‌های تخصصی را در بالاترین سطح ممکن به متقاضیان ویزای تحصیلی بوداپست آموزش دهد.

اخذ ویزای تحصیلی بوداپست
ویزای تحصیلی بوداپست

اخذ شهریه اندک، سهولت تحصیل، هزینه کم زندگی در بوداپست و اعتبار علمی بالای دانشگاه‌های این شهر از دیگر دلایلی است که دانش‌پژوهان بسیاری را هرساله به تهیه بلیط هواپیما بوداپست و اخذ ویزای تحصیلی آن ترغیب می‌کند. اما برای دریافت ویزای تحصیلی این شهر به چه شرایط و مدارکی نیاز است؟ اگر شما نیز چنین پرسشی در ذهن خود دارید، بهتر است این مطلب را تا انتها بخوانید تا پاسخ پرسش خود را بیابید و با شرایط و چگونگی اخذ ویزای تحصیلی بوداپست آشنا شوید.

ویزای کشور مجارستان چه مزایایی دارد؟

اخذ ویزای تحصیلی بوداپست
ویزای تحصیلی بوداپست

شما با اخذ ویزای تحصیلی بوداپست قادر خواهید بود که در پایتخت کشور مجارستان و یکی از زیباترین شهرهای اروپا بدون هیچ نیازی به مجوز کار به کار و تحصیل بپردازید. ازآنجایی‌که کشور مجارستان عضو اتحادیه اروپاست، شما با دریافت ویزای شینگن مجارستان می‌توانید به کشورهای دیگر دنیا نیز سفر کنید، به‌بیان‌دیگر ویزای شینگن شما را از دریافت ویزای مجزا برای سفر به دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا بی‌نیاز می‌سازد. همچنین با دریافت ویزای بوداپست و تحصیل در دانشگاه‌های این شهر قادر خواهید بود که از بورسیه‌های تحصیلی دانشجویان خارجی مجارستان استفاده کنید و از تحصیل در دانشگاه‌های معتبر و باسابقه بوداپست بهره‌مند گردید.

شرایط عمومی اخذ ویزای تحصیلی بوداپست

اخذ ویزای تحصیلی بوداپست
ویزای تحصیلی بوداپست

ازآنجایی‌که هدف اصلی شما از اخذ ویزای تحصیلی بوداپست، تحصیل در یکی از دانشگاه‌های این شهر است، ابتدا باید به دریافت پذیرش از مراکز آموزش عالی این شهر اقدام کنید. این امر منوط به آن است که از استطاعت مالی برخوردار باشید و بتوانید از پس هزینه‌هایی نظیر بیمه سلامت، شهریه، خوابگاه دانشجویی و غیره برآیید. البته نگران نباشید زیرا شهر بوداپست یکی از کم‌هزینه‌ترین شهرهای دنیاست و زندگی در این شهر بسیار مقرون‌به‌صرفه است.

✅ بازدید از مقاله ویزای تحصیلی بلاروس

برای اخذ ویزای تحصیلی مجارستان به چه مدارکی نیاز دارید؟

برای آن‌که بتوانید بیش از 90 روز در بوداپست اقامت کنید، باید ویزای تحصیلی دریافت کنید و برای اخذ ویزای تحصیلی باید مدارک زیر را همراه خود داشته باشید و به سفارت مجارستان ارائه دهید:

– نامه پذیرش دانشگاه منتخب متقاضی.

– بیانیه یا برگه ضمانت بانکی جهت تضمین بودجه کافی برای تحصیل و زندگی در بوداپست.

– 6 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه روشن (عکس باید به‌گونه‌ای باشد که هر دو گوش متقاضی در تصویر کاملاً مشخص باشد).

– مبلغ 60 یورو جهت هزینه ویزای تحصیلی بوداپست.

– گواهی اشتغال به کار قیم متقاضی همراه با مهر و امضا (مکان اشتغال پدر یا قیم حتماً باید مجوز یا پروانه کسب داشته باشد).

– ترجمه روزنامه رسمی محل کار قیم یا ترجمه جواز کسب او.

– گواهی پرداخت بلیط هواپیما، بیمه و هزینه‌های تحصیلی متقاضی همراه با مهر و امضا در سربرگ محل اشتغال قیم.

– داشتن حساب سپرده ارزی در حدود 15 هزار یورو.

– فرم پرشده درخواست ویزا به همراه امضا متقاضی.

– قبض پرداخت‌شده شهریه سال اول دانشگاه‌ موردنظر.

– ترجمه رسمی سند یا مبایعه‌نامه قیم.

– اگر سن متقاضی کمتر از 18 سال است، همراه داشتن گواهی ضمانت و موافقت قیم الزامی است.

نکات مهم دیگر

آن دسته از متقاضیانی که دارای مدرک تحصیلی دیپلم هستند و قصد دارند در دانشگاه‌های بوداپست به تحصیل بپردازند، باید زیر 24 سال سن داشته باشند.

برای اخذ ویزای تحصیلی بوداپست معدل متقاضی باید بالای 15 باشد.

ازآنجایی‌که سال تحصیلی در ماه‌های اکتبر و ژانویه آغاز می‌شود، متقاضی باید دو ماه پیش از زمان اعلام‌شده به اخذ ویزای تحصیلی برای دانشگاه‌های بوداپست اقدام کند.

دوره لیسانس معمولاً سه سال، فوق لیسانس دو سال و دکتری چهار سال به طول می‌انجامد.

به دلیل ارائه دروس به زبان انگلیسی، بهتر است پیش از اخذ ویزای تحصیلی بوداپست، زبان خود را تقویت کنید. البته اگر زبان انگلیسی شما به‌اندازه کافی خوب نیست، می‌توانید در دوره‌های آمادگی زبان انگلیسی شرکت کرده، و پیش از شروع مقطع مورد نظر زبان خود را تقویت کنید.

محاسبه تقریبی هزینه تحصیل در بوداپست

اگر تصمیم دارید با اخذ ویزای تحصیلی بوداپست به تحصیل در این شهر بپردازید، باید در حدود دو هزار یورو سالانه بابت شهریه دانشگاه پرداخت کنید. هزینه سکونت در آپارتمان شخصی ماهانه مبلغی بین 240 تا 400 یورو می‌باشد که در صورت سکونت در خوابگاه به 80 تا 110 یورو کاهش میابد. هزینه غذا، تفریحات و وسایل حمل و نقل عمومی روی هم رفته برای شما در حدود 200 یورو در ماه تمام می‌شود که در مقایسه با دیگر شهرهای اروپا مبلغ گزافی نیست و شما به راحتی با یافتن کاری نیمه وقت قادر به پرداخت آن خواهید بود.

برای خرید بلیط هواپیما بوداپست و رزرو پرواز خارجی بهترین پیشنهاد ما به شما نصب اپلیکیشن سفرستان می‌باشد. در اپلیکیشن خرید بلیط هواپیما سفرستان به صورت روزانه تخفیف‌های ویژه روی مسیرهای خارجی وجود دارد که شما می‌توانید با نصب و ثبت نام در این اپلیکیشن، از این امکانات ویژه و برخی ویژگی‌های دیگر بهره‌مند شوید.

گردآوری: خدمات بلیط هواپیما خارجی

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد نمایید
لطفا نام خود را وارد نمایید