اخذ ویزای اتریش

0
346
خرید بلیط هواپیما و راهنمای گرفتن ویزای اتریش
راهنمای گرفتن ویزای اتریش
اخذ ویزای اتریشReviewed by تحریریه بلیط هواپیما on Feb 26Rating: 4.5راهنمای نحوه دریافت ویزای اتریش - مراحل و مدارک لازم جهت اخذ ویزاخرید بلیط هواپیما به اتریش. ویزای اتریش. سفارت اتریش تایید مدارک. سایت سفارت اتریش. سفرات اتریش. سفیر اتریش در تهران. قیمت خرید بلیط هواپیما به اتریش

چگونگی اخذ ویزای اتریش

اتریش یک کشور آلمانی‌زبان در اروپای مرکزی است که از خصوصیات آن می‌توان به روستاهای کوهستانی، معماری زیبا و دیدنی قرن هجدهمی، تاریخ شاهنشاهی و خیلی چیزهای دیگر اشاره کرد. اتریش یکی از کشورهای زیبای اروپایی است که سالیانه افراد زیادی برای سفر به این کشور درخواست روادید می‌کنند. شهروندان ایرانی نیز در صورت تمایل به سفر به این کشور بسیار دیدنی و زیبا باید اقدام به درخواست ویزا و خرید بلیط هواپیما اتریش بکنند، زیرا که این کشور عضو کشورهای شنگن است و برای سفر به این کشور شما نیاز به تهیه ویزای شنگن اتریش دارید. با ما همراه باشید که در ادامه این مطلب با روند درخواست ویزای و مدارک لازم برای این امر، آشنا شوید تا پس از تهیه بلیط هواپیما اتریش و تأیید شدن ویزایتان بتوانید به این کشور شگفت‌انگیز سفر کرده و اوقات خوشی را به همراه خانواده و دوستان خود تجربه کنید.

مراحل دریافت

خرید بلیط هواپیما و راهنمای گرفتن ویزای اتریش
راهنمای گرفتن ویزای اتریش

برای دریافت ویزای اتریش پس از آماده کردن مدارک موردنیاز، باید از سفارت این کشور وقت ملاقات بگیرید (چه به‌صورت اینترنتی و چه با تماس تلفنی) و پس از مراجعه به سفارت این کشور و ارائه مدارک و انجام مصاحبه، مأمورین سفارت با توجه به مدارک ارائه‌شده‌تان و مصاحبه انجام‌شده اقدام به تأیید و یا رد درخواست ویزای شما خواهند نمود.

خرید بلیط هواپیما و راهنمای گرفتن ویزای اتریش
راهنمای گرفتن ویزای اتریش

متقاضیان می‌توانند از طریق تماس تلفنی از ساعات 9 الی 12 روزهای یکشنبه الی پنجشنبه با سفارت اتریش در تهران و یا ارسال ایمیل به آدرس ایمیل این سفارت، وقت قبلی گرفته و در وقت معین‌شده به این سفارت رفته و مدارک موردنظر را ارائه نمایند و برای مصاحبه نیز وقت بگیرند. همچنین سفارت اتریش از ساعات 13.30 تا 15، یکشنبه الی پنجشنبه هر هفته، آماده پاسخ‌گویی به سؤالات شما در مورد اخذ ویزایتان است.

خرید بلیط هواپیما و راهنمای گرفتن ویزای اتریش
راهنمای گرفتن ویزای اتریش

با توجه به داده‌های آماری در سال 2016، بیش از 268,000 هزار نفر در سال، برای دیدار از اتریش و اقامت در آنجا درخواست ویزا می‌کنند که از بین آن‌ها 257,000 درخواست تأیید می‌شوند که این نشان‌دهنده نرخ رد ویزای 3.05 درصدی است. شما نیز هنگام تحویل مدارک و مصاحبه خود باید دقت کنید تا در بین این 3.05 درصدی که ویزای آن‌ها رد شده است، قرار نگیرید.

ویزای اقامت کوتاه‌مدت شنگن اتریش، شامل ویزای توریستی، ویزای تجاری و ویزای اقامت کوتاه‌مدت برای بازدید از اقوام و دوستان مقیم کشورهای عضو اتحادیه اروپا است.

خرید بلیط هواپیما و راهنمای گرفتن ویزای اتریش
راهنمای گرفتن ویزای اتریش

هزینه درخواست ویزای اتریش:

هزینه ویزای شنگن اتریش 60 یورو است.

هزینه ویزا برای کودکان بین 6 تا 12 سال 35 یورو بوده و هزینه برای کودکان زیر 6 سال رایگان است.

هزینه ویزای اقامت بلندمدت تحصیلی 50 یورو است.

و هزینه ویزای بلندمدت اتریش 100 یورو است.

خرید بلیط هواپیما و راهنمای گرفتن ویزای اتریش
راهنمای گرفتن ویزای اتریش

مدارک لازم برای اخذ ویزای شنگن اتریش:

خرید بلیط هواپیما و راهنمای گرفتن ویزای اتریش
راهنمای گرفتن ویزای اتریش

-باید توجه داشته باشید که تمامی مدارک ارائه‌شده برای اخذ ویزای اتریش، به آلمانی نیز ترجمه‌شده باشند.

-فرم درخواست روادید که به‌صورت کامل و خوانا به زبان آلمانی توسط شخص متقاضی تکمیل‌شده باشد.

-دو قطعه عکس رنگی 6 در 4 با پشت زمینه سفید که در 6 ماه گذشته گرفته‌شده باشد.

-برنامه پروازی تأییدشده و یا ارائه بلیط هواپیما به اتریش رزرو شده

-مدرکی که نشان‌دهنده چگونگی اقامتتان در اتریش باشد، همانند رزرو هتل

-گذرنامه معتبر که حداقل دو صفحه خالی داشته باشد و اعتبار حداقل 3 ماهه داشته باشد و در 10 سال گذشته اخذشده باشد به همراه کپی آن.

-شناسنامه و کارت ملی

-نامه شخصی که در آن فرد متقاضی باید هدف از بازدید از کشور اتریش و برنامه سفری خود را به همراه جزئیات، نوشته باشد.

-بیمه مسافرتی با حداقل پوشش 30,000 یورو

-مدارک دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت وجود)، اصل مدرک به همراه ترجمه به زبان آلمانی

همانند ریز پرینت حساب بانکی

گواهی تمکن مالی بانکی

فیش حقوقی

گواهی اشتغال به کار

گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب

سند ملکی

-مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت‌وضعیت حساب‌های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره)

خرید بلیط هواپیما و راهنمای گرفتن ویزای اتریش
راهنمای گرفتن ویزای اتریش

درصورتی‌که متقاضی در خصوص مورد بالا مدارک کافی ارائه نکند و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه‌ریزی شود، ارائه دعوت‌نامه (تعهدنامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی است.

اطلاعات مربوط به وزارت اتریش در ایران:

خرید بلیط هواپیما و راهنمای گرفتن ویزای اتریش
راهنمای گرفتن ویزای اتریش

آدرس: تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میر ولی، پلاک 8-6

تلفن: 02122750040

دورنگار:02122705262

ایمیل: teheran-ob@bmeia.gv.at

وب‌سایت: http://www.bmeia.gv.at/teheran

سفیر سفارت در ایران: دکتر فردریخ استیفت Dr Friedrich Stift

تلفن بخش مربوط به ویزا: 02122750046

ساعات کاری بخش مربوط به سفارت این کشور از روزهای یکشنبه تا پنجشنبه و از ساعات 9 الی 12 است.

برای خرید بلیط هواپیما اتریش و رزرو پرواز خارجی بهترین پیشنهاد ما به شما نصب اپلیکیشن سفرستان می‌باشد. در اپلیکیشن خرید بلیط هواپیما سفرستان به صورت روزانه تخفیف‌های ویژه روی مسیرهای خارجی وجود دارد که شما می‌توانید با نصب و ثبت نام در این اپلیکیشن، از این امکانات ویژه و برخی ویژگی‌های دیگر بهره‌مند شوید.

گردآوری: خدمات بلیط هواپیما خارجی

منابع:
travelvisabookings.com
embassypages.com

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد نمایید
لطفا نام خود را وارد نمایید