اخذ ویزای بلاروس

4
1724
خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن
راهنمای دریافت ویزای بلاروس
اخذ ویزای بلاروسReviewed by تحریریه بلیط هواپیما on Mar 5Rating: 4.0ویزای بلاروس - راهنمای نحوه دریافت ویزای این کشور در سریع‎‌ترین حالتخرید بلیط هواپیما به بلاروس. نحوه دریافت ویزای بلاروس. قیمت بلیط بلاروس. شرایط ویزای توریستی بلاروس. قیمت بلیط ارزان هواپیما به بلاروس

چگونگی اخذ ویزای بلاروس

بلاروس کشوری بسیار زیبا و دیدنی در اروپای شرقی است که می‌تواند مقصد سفر شما برای تعطیلات باشد. این کشور دارای جاذبه‌های فراوان و مکان‌های دیدنی فوق‌العاده است. می‌توانید مطمئن باشید که خریداری بلیط هواپیما و دیدار از این کشور ارزشش را خواهد داشت. شهروندان ایرانی که در ایران اقامت دارند برای خریداری بلیط هواپیما بلاروس باید ویزای این کشور را داشته باشند. تهیه ویزای بلاروس از طریق درخواست ویزا از کنسولگری بلاروس انجام می‌شود. خوشبختانه کشور بلاروس در ایران سفارتخانه دارد. می‌توانید از طریق این سفارتخانه به درخواست ویزا اقدام کنید. باید به خاطر داشته باشید که روند درخواست روادید و بهای آن بسته به کشوری که در آن اقامت دارید متفاوت است.

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن
راهنمای دریافت ویزای بلاروس

انواع ویزا در بلاروس

در جمهوری بلاروس، انواع ویزاهای زیر ارائه داده می‌شود:

ویزای نوع B-ویزای ترانزیت، این ویزا تا 1 سال اعتبار دارد.

ویزای نوع C- ویزای کوتاه‌مدت، این ویزا تا 90 روز یا سه ماه اعتبار دارد.

ویزای نوع D- ویزای بلندمدت، این ویزا یک سال اعتبار دارد.

تعداد ورودی ویزاها می‌تواند، تک‌گانه، دوگانه دو یا چندگانه باشد.

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن
راهنمای دریافت ویزای بلاروس

ورودی ویزای تک‌گانه به‌یک‌بار ورودی به کشور بلاروس، اقامت و خارج شدن از جمهوری بلاروس اختصاص داده می‌شود. اقامت در این کشور به تعداد روزهای مشخص‌شده در ویزا بستگی دارد و نمی‌تواند بیش از 90 روز باشد.

ورودی ویزای دوگانه به دو بار ورود، اقامت و خارج شدن از جمهوری بلاروس اختصاص دارد. اقامت در این کشور به تعداد روزهای مشخص‌شده در ویزا بستگی دارد و نمی‌تواند بیش از 90 روز باشد.

ورودی ویزای چندگانه به تعداد ورودی، اقامت و خارج شدن بیش از دوبار به جمهوری بلاروس اختصاص داده می‌شود و اقامت در این کشور به تعداد روزهای مشخص‌شده در ویزا بستگی دارد و نمی‌تواند بیش از 90 روز باشد.

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن
راهنمای دریافت ویزای بلاروس

یکی از مأمورهای سفارت بلاروس وظیفه صدور ویزا یا رد صدور ویزا را بر عهده دارد. این تصمیم بر اساس مدارک ارائه‌شده به سفارت و نتایج مصاحبه با فرد موردنظر طی 5 روز کاری از زمان درخواست ویزا گرفته می‌شود. (در مواقع ضروری تصمیم در طول مدت 48 ساعت نیز گرفته می‌شود- که این تصمیم نهایی است)

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن
راهنمای دریافت ویزای بلاروس

یک مأمور سفارت می‌تواند تعداد ورودی‌های ویزا و اعتبار ویزا را کاهش دهد.

مأمور سفارتخانه هیچ وظیفه‌ای در قبال توضیح دلایل رد ویزا را ندارد.

در هنگام رد ویزا، مبلغ پرداختی به سفارت پس داده نمی‌شود.

ورودی‌های ویزا می‌تواند تک‌نفره و یا به حالت گروهی باشد.

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن
راهنمای دریافت ویزای بلاروس

از بین انواع ویزاهای گفته‌شده در بالا برای بازدید از کشور بلاروس با اهداف توریستی باید ویزای گردشگری نوع C تهیه شود. این نوع ویزا به مدت زمان 3 ماه اعتبار داشته و مدت زمان اجازه داده‌شده برای اقامت در کشور بلاروس تا 30 روز است و همچنین دارای ورودی‌های تک‌گانه و یا دوگانه است.

 مهم است که به خاطر داشته باشیم، افرادی که دارای پاسپورت دیپلماتیکی هستند برای بازدید از کشور بلاروس، نیاز به تهیه ویزا ندارند؛ که این قانون مختص شهروندان ایرانی و چند کشور دیگر است.

مدارک لازم برای اخذ ویزای بلاروس

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن
مدارک اخذ ویزای بلاروس

-یک نسخه فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا به فارسی یا انگلیسی یا زبان روسی

– یک قطعه عکس رنگی با پشت زمینه آبی یا سفید که در 6 ماه گذشته گرفته‌شده باشد و ابعاد آن 4.5 در 3.5 باشد.

-اصل گذرنامه

-یک کپی از گذرنامه

– بیمه مسافرتی با مشخصات زیر:

حاوی نام سازمان بیمه خارجی و ذکر محل استقرار آن، تلفن تماس سازمان بیمه خارجی یا شرکت کمک‌رسان و همچنین نام، نام خانوادگی، نام پدر تبعه خارجی بیمه‌گذار

سازمان بیمه باید تحت پوشش در خاک جمهوری بلاروس باشد

این بیمه باید دارای اعتبار در طی دوره اقامت در جمهوری بلاروس باشد.

بیمه مسافرتی باید اعتباری تحت پوشش به مبلغ حداقل 10,000 یورو داشته باشد.

-قبض پرداخت عوارض صدور ویزا

مبلغ لازم برای دریافت ویزای نوع C به کشور بلاروس

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن
هزینه دریافت ویزای بلاروس

ویزای ورودی تک‌گانه: 25 یورو

ویزای ورودی دوگانه: 35 یورو

ویزای ورودی گروهی تک‌گانه: 10 یورو به ازای هر نفر

ویزای ورودی گروهی دوگانه: 18 یورو به ازای هر نفر

ویزای ورودی چندگانه: 60 یورو

مشخصات سفارت بلاروس در ایران

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن
سفارت بلاروس در ایران

آدرس: ایران-تهران، خیابان زعفرانیه، خیابان شهید طاهری، خیابان آبان، خیابان آذر، پلاک 1

تلفن تماس: 02122752229

فکس:02122751382

ایمیل: iran@mfa.gov.by

ir.consul@mfa.gov.by

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن
سفارت بلاروس در ایران

پس قبل از تهیه بلیط هواپیمای خود حتماً به موارد گفته‌شده در این مطلب توجه کنید و سپس اقدام به خرید بلیط هواپیما به مقصد بلاروس کنید. می‌توانید مطمئن باشید که تهیه بلیط هواپیما و بازدید از بلاروس کاملاً ارزش وقت گذاشتن را دارد و شما خواهید توانست اوقات خوشی را به همراه خانواده و یا دوستان خود در این کشور سپری کنید.

برای خرید بلیط هواپیما مینسک و رزرو پرواز خارجی بهترین پیشنهاد ما به شما نصب اپلیکیشن سفرستان می‌باشد. در اپلیکیشن خرید بلیط هواپیما سفرستان به صورت روزانه تخفیف‌های ویژه روی مسیرهای خارجی وجود دارد که شما می‌توانید با نصب و ثبت نام در این اپلیکیشن، از این امکانات ویژه و برخی ویژگی‌های دیگر بهره‌مند شوید.

گردآوری: خدمات بلیط هواپیما خارجی

منابع:
visafirst.com
visa.by
belarus.by
cisvisa.marutzzi.com
embassypages.com
iran.mfa.gov.by

4 دیدگاه ها

  1. سلام و عرض ادب . من و دوستم قصد داریم اقامت 90 روزه در بلاروس و بگیریم برای کار . ما تو ایران معلم هستیم و زبان انگلیسی متوسطی داریم من 27 سالمه و دوستم 32 سالشه هدف ما برای سال جدید هست که توی یک سال بتونیم شرایطمونو بهتر کنیم منتهی نمیدونیم از کجا باید شروع کنیم و چطوری اقدام کنیم. اخذ ویزای جست و جوی کار در بلاروی امکانش هست؟ برای پناهندگی هم میتونیم افدام کنیم؟
    ممنون میشم اگر پاسخ بدید.

    • سلام
      ما مشاوره ای برای این جور مسائل نمیتونیم بدیم
      فقط آگاه باشید که ویزای بلاروس شرایط سختی دارد و از مسافر ضمانت بازگشت می‌گیرند و با دعوتنامه تجاری امکان‌پذیر است

    • #ویزای_بلاروس
      توریستی 1 هفته اقامت عادی
      توریستی 2 هفته اقامت عادی
      توریستی 3 هفته اقامت عادی
      توریستی 1 ماه اقامت عادی

      عادی 10 روز کاری
      فوری 5 روز کاری

      ***هزینه ویزا 220$ میباشد***
      ویزای توریستی طبق تاریخ سفر میباشد.

      مدارک:
      اصل پاسپورت ، 2 قطعه عکس 4*3 ، رزرو بلیط (تاریخ سفر)،چک بین بانکی به مبلغ 20 میلیون (شخص ثالث) ،امضاء مسافر در پاسپورت الزامیست.

      ***اگر مسافر تا بحال ویزای بلاروس یا کشور های معتبر اروپایی را نگرفته است ، مبلغ چک افزایش میابد***

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد نمایید
لطفا نام خود را وارد نمایید