اخذ ویزای تایلند

تایلند سرزمینی سرسبز با طبیعتی بکر است که همه‌ساله گردشگران فراوانی با خرید بلیط هواپیما تایلند به این کشور سفر می‌کنند. اما قبل از خرید بلیط هواپیما تایلند و یا هر کشور دیگری باید ویزای مربوطه کشور را دریافت کرد. ولی چگونه می‌توان اقدام به دریافت ویزای تایلند کرد؟ و چند مدل ویزا برای ورود به تایلند می‌توان دریافت کرد و آیا اصلاً تایلند سفارتی در ایران دارد؟

0
87
خرید بلیط هواپیما تایلند و ویزای تایلند
خرید بلیط هواپیما تایلند و ویزای تایلند
اخذ ویزای تایلندReviewed by خدمات بلیط هواپیما خارجی on May 28Rating: 4.0شرایط درخواست و اخذ ویزای تایلند - خرید بلیط هواپیما ارزان از اپلیکیشن سفرستانتایلند سرزمینی سرسبز با طبیعتی بکر است که همه‌ساله گردشگران فراوانی با خرید بلیط هواپیما تایلند به این کشور سفر می‌کنند. اما قبل از خرید بلیط هواپیما تایلند و یا هر کشور دیگری باید ویزای مربوطه کشور را دریافت کرد. ولی چگونه می‌توان اقدام به دریافت ویزای تایلند کرد؟

چگونگی اخذ ویزای تایلند

تایلند سرزمینی سرسبز با طبیعتی بکر است که همه‌ساله گردشگران فراوانی با خرید بلیط هواپیما تایلند به این کشور سفر می‌کنند. اما قبل از خرید بلیط هواپیما تایلند و یا هر کشور دیگری باید ویزای مربوطه کشور را دریافت کرد. ولی چگونه می‌توان اقدام به دریافت ویزای تایلند کرد؟ و چند مدل ویزا برای ورود به تایلند می‌توان دریافت کرد و آیا اصلاً تایلند سفارتی در ایران دارد؟ با ما همراه شوید تا پاسخ تمامی سؤالات خود مربوط به ویزای تایلند را بیابید.

تایلند

خرید بلیط هواپیما تایلند و ویزای تایلند
ویزای تایلند

تایلند از کشورهای جنوب شرقی آسیا به پایتختی بانکوک با آب و هوایی گرمسیری، فرهنگی بسیار جالب، غذاهای خوشمزه، کوه‌هایی پر غرور و سواحلی بی‌نظیر است که همانند آهنربایی مسافران را با خرید بلیط هواپیما تایلند به سمت خود می‌کشاند. زبان رسمی این کشور تایلندی است و واحد پول آن بات می‌باشد.

قوانین کلی ویزا

خرید بلیط هواپیما تایلند و ویزای تایلند
بلیط هواپیما تایلند و ویزای تایلند

پیش از خرید بلیط هواپیما تایلند و یا درخواست ویزای تایلند بهتر است با برخی از قوانین آشنا شوید. قوانین کلی ویزای تایلند که باید از آن‌ها اطلاع داشته باشید را در زیر به شما توضیح خواهیم داد:

مسافرانی که درخواست ویزای تایلند می‌دهند باید در زمان درخواست در ایران حضور داشته باشند.

هزینه‌هایی که برای ویزا پرداخت می‌شوند پس از انصراف و یا به هر دلیل دیگری قابل‌برگشت نمی‌باشد.

آژانس‌های مسافرتی فقط برای ویزای توریستی می‌توانند از جانب مسافر اقدام کنند، برای سایر ویزاها همانند ویزای تجاری شخص درخواست‌کننده باید شخصاً به سفارت مراجعه کند.

قوانین گذرنامه

خرید بلیط هواپیما تایلند و ویزای تایلند
ویزای تایلند

پیش از خرید بلیط هواپیما و اقدام برای درخواست ویزای تایلند بهتر است با قوانین گذرنامه آشنا شوید:

گذرنامه شما هنگام درخواست ویزای تایلند باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

گذرنامه مخدوش نبوده، سالم و فاقد پارگی باشد.

گذرنامه شما باید حداقل یک برگ سفید برای چسباندن ویزای تایلند را داشته باشد.

اگر در گذرنامه‌تان تاریخ 29 فوریه( تاریخ صدور/ انقضا و یا تولد) باید توضیحات مربوط سال کبیسه بودن و یا نبودن آن نیز ذکر شود.

در صورت وجود هرگونه نوشته، علامت، مهر تایلندی و یا به هر زبانی در گذرنامه‌تان که مفهوم آن را متوجه نمی‌شوید حتماً و حتماً از سفارت کمک و راهنمایی بخواهید.

مدارک درخواست ویزا

خرید بلیط هواپیما تایلند و ویزای تایلند
بلیط هواپیما تایلند و ویزای تایلند

فرم ویزا که باید به‌صورت کامل تکمیل‌شده و به زبان انگلیسی تایپ‌شده باشد.

یک قطعه عکس سه در چهار جدید که به فرم ویزا الصاق شد باشد.

کپی شناسنامه، گذرنامه و کارت ملی که هرکدام باید در یک برگ A4 جداگانه باشند.

کپی بلیط هواپیما تایلند در یک برگ A4

اگر از طریق آژانس‌های مسافرتی اقدام به درخواست ویزا کرده باشید باید فرم تأییدیه آژانس را نیز ارائه دهید.

تائید و امضای صحت مندرجات در فرم توسط متقاضی

هزینه انواع ویزا

خرید بلیط هواپیما تایلند و ویزای تایلند
ویزای تایلند

ویزای توریستی یک‌بار ورود: 35 یورو

ویزای تجاری یک‌بار ورود : 60 یورو

ویزای تجاری چند بار ورود یک‌ساله: 140 یورو

ویزای گذری: 25 یورو

مدارک لازم جهت صدور ویزای توریستی تایلند:

خرید بلیط هواپیما تایلند و ویزای تایلند
بلیط هواپیما تایلند و ویزای تایلند

– اصل و کپی بليط هواپیما تایلند هرکدام در برگ A4 جداگانه

– یک قطعه عکس جديد 3×4 عکس باید رنگی، تمام‌رخ و بدون عينک بوده و به فرم ویزا چسبانده شده باشد.

– اصل گذرنامه

– کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی که هرکدام باید در یک برگ A4 جداگانه باشند.

گذرنامه شما حتماً باید بیش از 6 ماه اعتبار را داشته باشد

-فرم تکمیل و تایپ‌شده صدور ویزا

جهت تحويل و دريافت مدارک صاحب گذرنامه باید در سفارت حضور داشته باشد

مدارک لازم جهت صدور ویزای تجاری تایلند:

خرید بلیط هواپیما تایلند و ویزای تایلند
بلیط هواپیما تایلند و ویزای تایلند

دعوت‌نامه برای ويزای تجاری الزامی است.

یک قطعه عکس جديد 3×4 عکس باید رنگی، تمام‌رخ و بدون عينک بوده و به فرم ویزا چسبانده شده باشد.

اصل گذرنامه

کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی که هرکدام باید در یک برگ A4 جداگانه باشند.

گذرنامه شما حتماً باید بیش از 6 ماه اعتبار را داشته باشد

فرم تکمیل و تایپ‌شده صدور ویزا

يک برگ کپی از صفحه اول شناسنامه

جهت تحويل و دريافت مدارک صاحب گذرنامه باید در سفارت حضور داشته باشد

ارائه دعوت‌نامه معتبر از شرکت تجاری مربوطه در تایلند

ارائه کد اقتصادی شرکت مربوطه در تایلند

اطلاعات سفارت تایلند

خرید بلیط هواپیما تایلند و ویزای تایلند
ویزای تایلند

آدرس: تهران- بهارستان- روبروی بیمارستان طرفه- کوچه استقلال- پلاک 4

تلفن: 77531433 – 77537708 -021-

شماره‌های داخلی بخش ویزا: 107- 109 -120

فاکس: 77532022

ساعت کاری سفارت: همه‌روزه از ساعت 8:30 الی 16:30 به‌جز روزهای جمعه و شنبه

ایمیل: info@thaiembassy-tehran.org

برای خرید بلیط هواپیما تایلند و رزرو پرواز خارجی بهترین پیشنهاد ما به شما نصب اپلیکیشن سفرستان می‌باشد. در اپلیکیشن خرید بلیط هواپیما سفرستان به صورت روزانه تخفیف‌های ویژه روی مسیرهای خارجی وجود دارد که شما می‌توانید با نصب و ثبت نام در این اپلیکیشن، از این امکانات ویژه و برخی ویژگی‌های دیگر بهره‌مند شوید.

گردآوری: خدمات بلیط هواپیما خارجی

منبع
thaiembassy-tehran.org

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد نمایید
لطفا نام خود را وارد نمایید