ویزای تحصیلی نروژ

کشور نروژ به خاطر کوهستان‌ها، خط ساحلی فیورد، تاریخ دریایی، زندگی ساحلی منحصربه‌فرد، تابش خورشید در نصف شب در طول تابستان و عملکرد چشم‌گیر المپیک زمستانی خود به خوبی شناخته شده است.

0
10
اخذ ویزای تحصیلی نروژ
ویزای تحصیلی نروژ
ویزای تحصیلی نروژReviewed by تحریریه بلیط هواپیما on Sep 22Rating: 4.5ویزای تحصیلی نروژ و مدارک و شرایط لازم برای تحصیل در نروژ.ویزای تحصیلی نروژ یک گزینه محبوب برای تحصیل بین‌المللی بوده و دانشگاه‌های خوبی را در این مورد ارائه می‌دهد پس با ما همراه باشید.

تحصیل در نروژ

کشور نروژ به خاطر کوهستان‌ها، خط ساحلی فیورد، تاریخ دریایی، زندگی ساحلی منحصربه‌فرد، تابش خورشید در نصف شب در طول تابستان و عملکرد چشم‌گیر المپیک زمستانی خود به خوبی شناخته شده است. این کشور همچنین یک گزینه محبوب برای تحصیل بین‌المللی بوده و دانشگاه‌های خوبی را در این مورد ارائه می‌دهد که از بین این دانشگاه‌ها چهار عدد از آن‌ها در رتبه‌بندی جهانی دانشگاه‌های QS در سال 2019 قرار گرفته‌اند. اگر شما علاقه‌مند به تحصیل در نروژ و اخذ ویزای تحصیلی نروژ هستید و می‌خواهید با خریداری بلیط هواپیما نروژ با هدف ادامه تحصیل به این کشور زیبا و دیدنی سفر کنید، پیشنهاد می‌کنیم که تا آخر این مطلب سایت سفرستان را همراهی کنید؛ زیرا در قالب این مطلب تصمیم گرفته‌ایم تا شرایط تحصیل در نروژ و ویزای تحصیلی نروژ را برای شما توضیح دهیم. اولین قدم برای ادامه تحصیل در یک کشور خارجی داشتن شناخت کافی از آن کشور است، پس به معرفی کشور دیدنی نروژ می‌پردازیم.

معرفی کشور نروژ

نروژ به خاطر داشتن منابع طبیعی نفت و گاز، دارای چهارمین رتبه از نظر درآمد به ازای هر نفر در کل دنیا بوده و یکی از بالاترین استانداردهای زندگی را می‌توان در این کشور یافت. نروژ عضو اتحادیه‌های متعدد بین‌المللی از قبیل، سازمان ملل متحد (UN)، ناتو (NATO)، شورای اروپا و شورای شمالی اروپا، WTO و OECD می‌باشد. این کشور همچنین جزوی از ناحیه شنگن بوده و ارتباطات نزدیکی را با آمریکا و اتحادیه اروپا (EU) دارد.

نروژ همچنین به خاطر پشتیبانی از فرهنگ و هنر شناخته شده است – به هر حال نروژ، سرزمین مادری افراد شناخته شده و هنرمند همانند نمایش‌نامه نویس معروف هنریک ایبسن (Henrik Ibsen) و نقاش معروف ادوارد مونچ (Edvard Much) می‌باشد که نقاش مذکور خالق اثر “جیغ” است که یکی از شناخته‌شده‌ترین نقاشی‌ها در جهان می‌باشد. یکی دیگر از جاذبه‌های گردشگری که گردشگران متعدد را به کشور نروژ جذب می‌کند، پدیده چرخه قطبی است که با نام نورهای شمالی شناخته می‌شود.

آب‌و‌هوای نروژ

اگر تمامی مطالب گفته‌شده نظر شما را به خود جذب کرده است اما شما نگران آب‌وهوای سرد نروژ هستید، بهتر است دیگر نگران این موضوع نباشید. جریان خلیجی گرمسیری بدین معنی است که نروژ آن‌قدرها هم که فکر می‌کنید، سرد نخواهد بود. نواحی ساحلی معمولاً دارای آب‌وهوای معتدل بوده و دمای هوا در زمستان ندرتاً پایین‌تر از 4 درجه سانتی‌گراد است. در پایتخت نروژ یعنی شهر اوسلو (Oslo) نیز با داشتن پوشش مناسب می‌توانید در شهر رفت‌وآمد کنید، بدون اینکه سرمای شدیدی را احساس کنید.

ویزای تحصیلی نروژ

اخذ ویزای تحصیلی نروژ
ویزای تحصیلی نروژ

کشور نروژ برای آن دسته از افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشورهای خارجی را دارند، بیشتر بخاطر امکان تحصیل رایگان در این کشور شناخته شده است. تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در نروژ رایگان بوده و هزینه تحصیل بر عهده دانشگاهی است که از آن پذیرش گرفته‌اید. البته باید در نظر داشت که کشور نروژ دارای هزینه‌های زندگی نسبتاً بالایی بوده و با در نظر گرفتن هزینه‌های زندگی، خوردوخوراک و غیره، برای ادامه تحصیل در این کشور باید پول کافی به همراه داشته باشید.

برای دریافت ویزای تحصیلی نروژ، باید از سفارت این کشور در تهران وقت بگیرید. گرفتن وقت از سفارت می‌تواند به صورت آنلاین یا با مراجعه مستقیم به سفارت و ارائه مدارک لازم انجام شود. پس از ارائه مدارک لازم و گرفتن وقت مصاحبه، باید برای مصاحبه به سفارت مراجعه کرده و هدف خود از تحصیل در این کشور را برای مأمورین سفارت توضیح دهید. پس از انجام مصاحبه، باید منتظر روند اداری صدور ویزا بوده و در نهایت ببینید که ویزای تحصیلی نروژ برای شما صادر خواهد شد یا نه.

✅ بازدید از مقاله هزینه سفر نروژ
✅ بازدید از مقاله ویزای تحصیلی انگلستان
✅ بازدید از مقاله ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک لازم برای گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های نروژ:

  • مدارک پذیرش تحصیلی از دانشگاه موردنظر و مقطع تحصیلی
  • فیش گردش حساب و اثبات داشتن تمکن مالی برای گذراندن زندگی در طول مدت تحصیل
  • نوشتن SOP یا انگیزه نامه
  • ارائه CV و رزومه تحصیلی و کاری
  • مدرکی برای اثبات داشتن محل اقامت در نزدیکی محل تحصیل (اجاره نامه یا فیش خوابگاه و…)
  • ترجمه رسمی همه مدارک و اسناد مورد تأیید وزارت دادگستری و امور خارجه

مدارک لازم جهت ارائه به سفارت و دریافت ویزای تحصیلی نروژ:

پس از اخذ پذیرش از دانشگاه موردنظر خود باید نسبت به دریافت و صدور ویزای تحصیلی خود اقدام کنید. مدت زمان ویزای تحصیلی نروژ سه ماه بوده و پس از اتمام این ویزا در صورت تمایل برای ادامه تحصیل در این کشور باید اقدام به دریافت اقامت موقت و تمدید ویزای تحصیلی نروژ نمایید. مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی نروژ از این قرارند:

  • یک عدد عکس رنگی
  • فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه (ترجمه شده) و پاسپورت
  • مدارک پذیرش از دانشگاه
  • فیش بانکی به مبلغ ۱۱۶٫۳۶۹ کرون
  • ۲۰۰ هزار تومان وجه برای هزینه سفارت
  • مدرکی که اثبات می‌کند شما پس از تحصیل قصد ماندن در نروژ را ندارید
  • مدارک محل سکونت در نروژ

آدرس سفارت نروژ در تهران: تهران، فرمانیه، خیابان دکتر لواسانی، نبش خیابان سنبل، پلاک ۵۴

دانشگاه‌های نروژ

اخذ ویزای تحصیلی نروژ
ویزای تحصیلی نروژ

تحصیلات تکمیلی در نروژ، از ترکیب دانشگاه‌های دولتی و خصوصی تشکیل یافته است. برخی از این دانشگاه‌ها مختص رشته‌های خاص بوده، برخی همه‌جانبه بوده و دارای رشته‌های مختلف هستند و برخی دیگر که با عنوان کالج‌های دانشگاهی شناخته می‌شوند، بر روی تحصیلات دوره کارشناسی تمرکز می‌کنند.

چهار دانشگاه نروژ که در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان QS قرار گرفته‌اند، همگی دانشگاه‌های دولتی هستند. این دانشگاه‌ها عبارت‌اند از:

-دانشگاه اوسلو (University of Oslo) با رتبه 135 در جهان

-دانشگاه برگن (University of Bergen) با رتبه 1714 در جهان

-دانشگاه نروژی علوم و فتاوری (Norwegian University of Science and Technology) با رتبه 363 در جهان

-دانشگاه ترومسو، دانشگاه قطبی نروژ (University of Tromso The Arctic University Of Norway) با رتبه 369 در جهان

دیگر دانشگاه‌های نروژ:

The University of Stavanger

Norwegian University of Life Sciences

The Oslo School of Architecture and Design

The University of Agder

Norwegian School of Management

School of Mission and Theology

Norwegian School of Economics and Business administration

Norwegian School of Veterinary Science

Norwegian School of Sport Sciences

MF Norwegian School of Theology

تحصیل در نروژ به زبان انگلیسی

اگر شما خواهان گرفتن ویزای تحصیلی نروژ و ادامه تحصیل در نروژ هستید و می‌خواهید این کار را به زبان انگلیسی انجام دهید، خواهید توانست از 200 رشته موجود در رده کارشناسی ارشد که به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند انتخاب کنید. همچنین رشته‌های بسیاری در دوره لیسانس نیز به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند.

تنها بخاطر داشته باشید که برای ادامه تحصیل به زبان انگلیسی در کشور نروژ نیازمند مدرک بین‌المللی زبان یعنی آیلتس یا تافل خواهید بود. برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی به زبان انگلیسی باید نمره آیلتس شما 5 بوده و نمره تافل شما 60 باشد. در مقطع کارشناسی ارشد نیز حداقل نمره آیلتس باید 5.6 تا 6 و نمره تافل 72 تا 80 باشد. همچنین برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری باید نمره آیلتس شما حداقل 7 باشد.

در نهایت می‌توان نتیجه گرفت که کشور نروژ یکی از مناسب‌ترین گزینه‌ها برای ادامه تحصیل در دوره تحصیلات تکمیلی و یا حتی لیسانس می‌باشد. زیبایی منحصربه‌فرد این کشور و شرایط تحصیلی عالی که دانشگاه‌ها برای دانشجویان بین‌المللی فراهم می‌کنند، افراد بسیاری را وادار به دریافت ویزای تحصیلی نروژ و ادامه تحصیل در این کشور می‌کنند. شما نیز درنگ نکرده و با خریداری بلیط هواپیما نروژ و دریافت ویزای تحصیلی نروژ آماده باز کردن صفحه جدیدی در کتاب زندگی خود باشید.

برای خرید بلیط هواپیما نروژ و رزرو پرواز خارجی بهترین پیشنهاد ما به شما نصب اپلیکیشن سفرستان می‌باشد. در اپلیکیشن خرید بلیط هواپیما سفرستان به صورت روزانه تخفیف‌های ویژه روی مسیرهای خارجی وجود دارد که شما می‌توانید با نصب و ثبت نام در این اپلیکیشن، از این امکانات ویژه و برخی ویژگی‌های دیگر بهره‌مند شوید.

گردآوری: خدمات بلیط هواپیما خارجی

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد نمایید
لطفا نام خود را وارد نمایید