ویزای توریستی بلژیک

کشور اروپای غربی بلژیک که به‌طور رسمی با نام پادشاهی بلژیک شناخته می‌شود، محل زندگی 11,420,163 نفر می‌باشد.

0
33
اخذ ویزای توریستی بلژیک
ویزای توریستی بلژیک
ویزای توریستی بلژیکReviewed by تحریریه بلیط هواپیما on Oct 8Rating: 4.5ویزای توریستی بلژیک و مدارک و شرایط لازم برای سفر به کشور بلژیک.ویزای توریستی بلژیک و شرایط اخذ آن ملزم به تهیه مدارکی است که باید ارائه شود در ادامه کلیه شرایط اخذ ویزای گردشگری بلژیک ارائه شده است.

اخذ ویزای توریستی بلژیک

کشور اروپای غربی بلژیک که به‌طور رسمی با نام پادشاهی بلژیک شناخته می‌شود، محل زندگی 11,420,163 نفر می‌باشد. پایتخت این کشور یعنی شهر بروکسل، از شهرهای پرجمعیت و بزرگ بلژیک به شمار می‌رود. قسمت‌های مختلف کشور بلژیک توسط هلندی‌ها، اسپانیایی‌ها، فرانسوی‌ها و اتریشی‌ها حکمرانی شده است. که این اقوام مختلف رد پای تاریخی غنی و معماری‌ زیبایی را از خود بر جای گذاشته‌اند و کشور بلژیک به خاطر کانال‌ها، خیابان‌های سنگ‌فرشی و ساختمان‌های قرون‌وسطایی خود شناخته شده است. برخی از جاذبه‌های گردشگری اروپایی موردعلاقه گردشگران جهان در کشور بلژیک قرار دارد. از بین این جاذبه‌های گردشگری می‌توان به شهر زیبای قرون‌وسطایی آنتورپ (Antwerp)، موزه باستان‌شناسی آرلون (Arlon)، بگوئیناژهای فلمیش (Flemish beguinages) و شهر باستانی و افسانه‌ای بروخه (Bruges)، اشاره کرد. در سال 1995، دولت بلژیک توافق شنگن را امضا کرد و وارد ناحیه بدون مرز اروپا شد. امروزه ورود کوتاه‌مدت به کشور بلژیک این اجازه را به فرد موردنظر می‌دهد تا بتواند به دیگر کشورهای عضو اتحاد شنگن سفر کند. در سال 2017، سفارت‌های بلژیک در سرتاسر جهان، 231,437 درخواست ویزای کوتاه‌مدت به بلژیک را دریافت کرده بودند. در کشور ما ایران نیز کشور بلژیک علاقه‌مندان زیادی داشته و گردشگران بسیاری مایل به دریافت ویزای توریستی بلژیک و دیدار از این کشور خارق‌العاده هستند. در همین راستا و در قالب این مطلب تصمیم گرفتیم تا چگونگی دریافت ویزای توریستی بلژیک را برای خوانندگان سایت سفرستان توضیح دهیم تا اگر روزی قصد خرید بلیط هواپیما بلژیک و دیدار از این کشور را داشتید، خواندن این مطلب بتواند راهنمای خوبی برای شما باشد.

مدارک لازم برای دریافت مجوز ورود به بلژیک

اخذ ویزای توریستی بلژیک
ویزای توریستی بلژیک

اگر شما توسط سفر هوایی به بلژیک سفر کنید، هنگام رسیدن به فرودگاه بلژیک، باید مدارکی را به مأمور مرزی بلژیکی نشان دهید، این مدارک شناسایی عبارت‌اند از:

-پاسپورت معتبر یا مدارک سفری معتبر. این مدارک باید حداقل سه ماه بعد از تاریخی که قصد ترک بلژیک را دارید، معتبر باشد. همچنین پاسپورت خود را باید در طول 10 سال گذشته دریافت کرده باشید.

-ویزا. اگر برای ورود با بلژیک نیازمند ویزا باشید.

ممکن است نیازمند نشان دادن مدارک دیگری همچون دعوت‌نامه از یک میزبان بلژیکی، مدرکی دال بر اینکه هتلی رزرو کرده یا بلیط هواپیمای رفت‌وبرگشت خود، باشید. برای گرفتن اطلاعات بیشتر دراین‌باره بهتر است با سفارت بلژیک در ایران تماس حاصل فرمایید.

این مدارک توسط مأمورین مرزی بلژیک چک شده و این مأمورین شاید از شما سؤالاتی را در مورد سفرتان به بلژیک بپرسند:

-هدف شما از سفر به بلژیک چیست؟

-چه مدتی قصد دارید در بلژیک اقامت کنید؟

-هنگام سفر به بلژیک، قصد دارید کجا اقامت کنید؟

هنگام چک کردن مدارک شما، بازرسین مرزی فرودگاه، تصمیم نهایی را خواهند گرفت. بر اساس تصمیم این بازرسین مشخص خواهد شد که شما اجازه ورود به کشور بلژیک یا محدوده شنگن اروپا را دارید یا نه. هنگام نشان دادن مدارک خود، اطمینان حاصل کنید که بازرسین مربوطه بر پاسپورت شما مهر تأییدیه ورود به بلژیک را بزنند.

✅ بازدید از مقاله آداب و رسوم مردم بلژیک
✅ بازدید از مقاله ویزای تحصیلی بلژیک
✅ بازدید از مقاله بلیط هواپیما به بلژیک

چه کسانی برای ورود به کشور بلژیک نیازمند ویزای شنگن هستند؟

به خاطر قوانین معمول ناحیه شنگن اروپا در مورد صدور ویزای شنگن، اگر جزو دسته‌های زیر باشید، برای ورود به کشور بلژیک و ناحیه شنگن، نیازمند دریافت ویزای شنگن خواهید بود:

-شهروند یک کشور جهان‌سومی که به توافق آزادی ویزا با اتحادیه اروپا نرسیده باشد.

-شهروند یک کشور جهان‌سومی که با اتحادیه اروپا به توافق آزادی ویزا رسیده باشد، اما از ورود بدون ویزا به کشور بلژیک یا ناحیه شنگن، منع شده باشد.

برای سفر به بلژیک نیازمند دریافت چه نوع ویزایی خواهید بود؟

اگر شما قصد سفر به بلژیک به مدت کوتاهی را دارید، باید برای ورود به این کشور ویزای شنگن دریافت کنید. با توجه به هدف شما از سفر به بلژیک، باید برای دریافت یکی از انواع ویزاهای شنگن زیر، اقدام کنید:

-ویزای ترانزیت بلژیک. اگر شما برای رسیدن به مقصد خود در خارج از محدوده شنگن نیازمند ترانزیت از یکی از فرودگاه‌های بلژیک را باشید، باید این نوع ویزا را دریافت کنید.

-ویزای توریستی بلژیک. برای بازدیدکنندگانی که قصد گذراندن اوقات فراغت خود در بلژیک را دارند و یا باهدف کاوش و گردشگری به این کشور سفر می‌کنند.

-ویزای بازدیدکننده بلژیک. برای خارجیانی که یکی از اعضای خانواده و یا دوستان آن‌ها در بلژیک زندگی کرده و قصد دیدار از او را دارند.

-ویزای تجاری بلژیک. برای آن دسته از تاجران که قصد انجام امور بازرگانی و تجاری در کشور بلژیک را دارند.

-ویزای بلژیکی برای بازدید رسمی. برای آن دسته از افراد که قصد بازدید رسمی از بلژیک را دارند.

-ویزای بلژیکی به خاطر دلایل پزشکی. برای مریضانی که باید در یکی از بیمارستان‌های بلژیک تحت مراقبت قرار گیرند.

-ویزای تحصیلی بلژیک. برای آن دسته افراد که قصد ادامه تحصیل در بلژیک را دارند. (تا مدت 3 ماه)

-ویزای بلژیک برای کارکنان و اعضای فرهنگی، ورزشی و هنری (همانند ساختن یک فیلم). برای افرادی که قصد انجام دادن فعالیتی در زمینه‌های گفته‌شده در بلژیک را داشته باشند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی بلژیک

اخذ ویزای توریستی بلژیک
ویزای توریستی بلژیک
  • تکمیل فرم درخواست ویزا به همراه یک نسخه کپی
  • دو قطعه عکس جدید (قطع پاسپورتی ۴*۶)
  • هزینه درخواست ویزا

اصل و کپی از مدارک زیر نیز باید ارائه شود:

۱- اصل گذرنامه و کپی: گذرنامه متقاضی باید حداقل تا ۳ ماه پس از انقضای ویزا دارای اعتبار باشد. همچنین، کپی گذرنامه باید از تمامی صفحه‌ها، ازجمله صفحه‌های دارای مهر ویزا، ارائه شود.

۲- ترجمه شناسنامه

۳- برنامه سفر: منظور از برنامه سفر مکان‌هایی است که تمایل به بازدید از آن‌ها دارید.

۴- مدارکی دال بر استطاعت مالی: ارائه مدارکی دال بر توانايی تقبل هزينه‌های اين سفر (٩۵يورو بابت هرروز اقامت)

۵- رزرو هتل: برای تمامی مدت‌زمان اقامت

۶- رزرو بلیط هواپیما

۷- بیمه‌نامه مسافرتی معتبر با پوشش ۳۰,۰۰۰ یورو

۸- مدارک اثبات وضعيت کاری متقاضی در ايران

الف) کارمندان:

  • گواهی اشتغال به کار
  • فيش حقوقی
  • مدرکی دال بر دارا بودن بيمه درمانی؛ برای مثال، ليست بيمه
  • گردش حساب ۶ماهه (ارائه نامه بانک مبنی برداشتن حساب بانکی کافی نیست.)

ب) تجار:

  • اسناد شرکت
  • رسيد پرداخت آخرين ماليات
  • گردش حساب ۶ماهه (ارائه نامه بانک مبنی برداشتن حساب بانکی کافی نیست.)

ج) افراد با کار آزاد و خویش‌فرما:

  • پروانه کسب (دفتر، مغازه و…)
  • رسيد پرداخت آخرين ماليات
  • گردش حساب ۶ماهه (ارائه نامه بانک مبنی برداشتن حساب بانکی کافی نیست.)

د) افراد بازنشسته:

  • حکم بازنشستگی
  • گردش حساب ۶ماهه (ارائه نامه بانک مبنی برداشتن حساب بانکی کافی نیست.)

ه) برای همراهانی که شاغل نيستند:

  • همسر: سند اثبات رابطه خویشاوندی (شناسنامه)
  • فرزندان: سند اثبات رابطه خویشاوندی (ارائه شناسنامه پدر برای کل اعضای خانواده کافی است).
  • برگه اشتغال به تحصيل (با توجه به سن فرزند)
  • رضایت‌نامه محضری از پدر و مادر (درصورتی‌که فرزند تنها سفر می‌کند)
  • رضایت‌نامه محضری از پدر يا مادر (درصورتی‌که فرزند تنها با يکی از والدين سفر می‌کند).

۹- ارائه مدرکی دال بر رابطه متقاضی با ایران مانند سند مالکيت و…

چگونه برای دریافت ویزای توریستی بلژیک اقدام کنیم؟

اخذ ویزای توریستی بلژیک
ویزای توریستی بلژیک

برای تکمیل فرآیند درخواست ویزا باهدف دریافت ویزای توریستی بلژیک باید قدم‌های زیر را دنبال کنید:

1- مکانی که باید از آن ویزای توریستی بلژیک دریافت کنید را بیابید.

2- در انتخاب نوع ویزای شنگن خود دقت کرده و نوع صحیح ویزای شنگن را انتخاب کنید.

3- مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی بلژیک را جمع‌آوری کنید.

4- از کنسولگری بلژیک در کشور خود وقت قبلی بگیرید.

5- پس از دریافت وقت مصاحبه از سفارت بلژیک، در وقت تعیین‌شده در مصاحبه خود حاضر شوید.

کجا برای دریافت ویزای توریستی بلژیک اقدام کنیم؟

با توجه به اینکه دولت بلژیک دریافت ویزا در کشور شما را چگونه تعیین کرده‌ است، باید برای دریافت ویزای توریستی بلژیک از طریق یکی از مکان‌های زیر اقدام کنید.

– سفارت بلژیک در تهران یا کشور محل اقامت خود

– یکی از کنسولگری‌های بلژیک

– مرکز ویزایی که کشور بلژیک دریافت ویزا از آن را تعیین کرده است

– سفارت یا کنسولگری یکی از کشورهای دیگر عضو اتحاد شنگن

سفارت بلژیک در تهران

  • نشانی: تهران، الهیه، خیابان آقابزرگی، کوچه شیرین، پلاک ۴
  • تلفن‌ تماس برای امور ویزا: ۲۲۲۴۸۵۸۲ ۰۲۱
  • نمابر: ۲۲۲۴۷۳۱۳ و ۲۲۳۹۱۱۶۰ ۰۲۱
  • پست الکترونیک:  visa.teheran@diplobel.fed.be
  • کارگزار سفارت بلژیک:  www.vfsglobal.com

در آخر می‌توان نتیجه گرفت که کشور بلژیک یکی از دیدنی‌ترین کشورهای قاره اروپا بوده و کاملاً ارزش بازدید را خواهد داشت. پس در انتخاب این کشور به‌عنوان مقصد مسافرتی بعدی خود تردیدی نداشته باشید و بامطالعه مطالب گفته‌شده در این مطلب، هر چه زودتر برای دریافت ویزای توریستی بلژیک اقدام کنید تا بتوانید لحظات خارق‌العاده‌ای را در این کشور بی‌نظیر و عالی تجربه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد نمایید
لطفا نام خود را وارد نمایید