ویزای توریستی مالزی

بی‌دلیل نیست که سالانه 25 میلیون گردشگر به این نقطه از دنیا سفر می‌کنند؛ مالزی کشوری است که در سال‌های اخیر توانسته است شایستگی‌های خود را به‌عنوان میزبانی درخور به گردشگران اثبات کند و فضایی مملو از آرامش، هیجان و نشاط را برای گردشگران دنیا مهیا کند.

0
8
اخذ ویزای توریستی مالزی
ویزای توریستی مالزی
ویزای توریستی مالزیReviewed by تحریریه بلیط هواپیما on Sep 22Rating: 4.5ویزای توریستی مالزی و شرایط و مدارک تخذ ویزای توریستی مالزی.ویزای توریستی مالزی و مراحل اخذ ویزای توریستی مالزی آورده شده تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن ویزای خود را دریافت کرده و کارهای لازم را انجام دهید.

اخذ ویزای توریستی مالزی

بی‌دلیل نیست که سالانه 25 میلیون گردشگر به این نقطه از دنیا سفر می‌کنند؛ مالزی کشوری است که در سال‌های اخیر توانسته است شایستگی‌های خود را به‌عنوان میزبانی درخور به گردشگران اثبات کند و فضایی مملو از آرامش، هیجان و نشاط را برای گردشگران دنیا مهیا کند. ازآنجایی‌که وفور جاذبه‌های طبیعی و مصنوعی و همچنین جشنواره‌های شاد و مفرح این کشور، بسیاری از هم‌وطنان ما را نیز به خرید بلیط هواپیما مالزی و اخذ ویزای توریستی این کشور اغوا کرده است، ما در این مطلب به چگونگی شرایط اخذ ویزای توریستی مالزی می‌پردازیم تا شما عزیزانی که قصد سفر به این کشور را دارید، با مراحل اخذ ویزای توریستی مالزی آشنا شده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن ویزای خود را دریافت کنید.

اطلاعاتی کلی در مورد کشور مالزی

مالزی کشوری است واقع در جنوب شرقی آسیا که از دو بخش کاملاً مجزا (مالزی شرقی و شبه‌جزیره مالا) -که توسط دریای چین جنوبی از یکدیگر جدا شده‌اند- تشکیل شده است. پایتخت این کشور شهر زیبای کوالالامپور نام دارد که بزرگ‌ترین شهر مالزی و یکی از سه قلمروی فدرال این کشور نیز به شمار می‌رود. کشور مالزی از جاذبه‌های گردشگری بسیاری نظیر سواحل دیدنی، جزایر شگفت‌انگیز و بکر و طبیعتی زیبا و استوایی تشکیل شده است.

✅ بازدید از مقاله 10 تجربه منحصربفرد در مالزی
✅ بازدید از مقاله راهنمای سفر مالزی
✅ بازدید از مقاله آداب و رسوم مردم کشور مالزی

جالب است بدانید که کشور مالزی یکی از اعضای سازمان ملل متحد بوده و عضو اتحادیه کشورهای مشترک‌المنافع نیز بشمار می‌رود. واحد پول کشور مالزی، رینگیت مالزیایی است که با نماد RM  نشان داده می‌شود. نکته جالب این است که ارزش هر یک دلار آمریکایی برابر با 4.2 رینگیت است و هر رینگیت برابر است با 100 سن (پول خرد مالزی). گفتنی است که این کشور بر اساس آخرین سرشماری، 30 میلیون نفر جمعیت دارد که 60 درصد این جمعیت را مسلمان به خود اختصاص داده‌اند. مردم مالزی بسیار خونگرم و مهمان‌نواز هستند و رابطه بسیار خوبی با گردشگران برقرار می‌کنند.

ویزای توریستی مالزی چیست؟

اخذ ویزای توریستی مالزی
ویزای توریستی مالزی

همان‌طور که می‌دانید ویزا‌های کشور مالزی به 6 دسته مختلف ویزای تحصیلی، ویزای کار، ویزای ترانزیت، ویزای اجتماعی، ویزای اقامتی و ویزای توریستی تقسیم می‌شود که از این میان، ویزای توریستی از متقاضیان بسیاری برخوردار است. همان‌طور که از نام این ویزا برمی‌آید، ویزای توریستی مختص کسانی است که قصد دارند به کشور مالزی سفرکرده و در مدتی کوتاه به گشت‌وگذار در کشور مالزی بپردازند. جالب است بدانید که شما برای اخذ این ویزا نیازی نیست به سفارت مالزی مراجعه کنید؛ در بدو ورود به کشور مالزی و در فرودگاه این کشور از شما مدارکی -که در ادامه همین مطلب خواهید خواند- را طلب خواهند کرد و در صورت ارائه مدارک، مهر اجازه ورود به کشور مالزی را –که همان ویزای توریستی مالزی محسوب می‌شود- در پاسپورت شما خواهند زد. گفتنی است که درگذشته ویزای توریستی مالزی به مدت سه ماه اعتبار داشت ولی پس از سال 2013، این اعتبار به دو هفته کاهش یافت.

برای اخذ ویزای گردشگری مالزی به چه مدارکی نیاز دارید؟

همان‌طور که پیش‌تر نیز گفته شد، ویزای توریستی مالزی یکی از سهل‌الوصول‌ترین ویزاهای این کشور است که شما می‌توانید در همان فرودگاه مالزی با ارائه گذرنامه خود دریافت کنید. اما برای دریافت این ویزا، شما باید بلیط رفت‌وبرگشت هواپیمای خود را به متصدی بخش مربوطه در فرودگاه ارائه دهید. همچنین به خاطر داشته باشید که گذرنامه شما باید 6 ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد تا مشکلی برای شما به وجود نیاید. گفتنی است که این ویزا به‌صورت مهری در گذرنامه شما ارائه می‌شود و به هیچ هزینه‌ دیگری نیازی ندارد. همچنین ازآنجایی‌که ویزای مجزایی به شما ارائه نمی‌شود، شما از ارائه عکس نیز معاف هستید.

سفارت مالزی در تهران کجاست؟

اخذ ویزای توریستی مالزی
ویزای توریستی مالزی

همان‌طور که گفته شد برای اخذ ویزای مالزی نیازی به مراجعه به سفارت مالزی نیست اما بااین‌حال ممکن است برخی پرسشی داشته باشند و بخواهند حضوراً به سفارت مراجعه کنند و یا تلفنی با سفارت در تماس باشند؛ ازاین‌رو، ما در انتهای این مطلب، آدرس و شماره تماس سفارت مالزی را در تهران برای شما عزیزان گنجانده‌ایم:

آدرس سفارت مالزی در تهران: شهرک غرب، بلوار ایوانک، خیابان زرافشان شمالی، کوچه دوم، پلاک 25، صندوق پستی: 868

ساعت کاری سفارت: ساعت 8 صبح تا 16 بعدازظهر روزهای یکشنبه تا پنجشنبه

تلفن: 02188072444 – 02188076606

نمابر: 88078716

پست الکترونیک: mwtehran@kln.gov.my

برای خرید بلیط هواپیما مالزی و رزرو پرواز خارجی بهترین پیشنهاد ما به شما نصب اپلیکیشن سفرستان می‌باشد. در اپلیکیشن خرید بلیط هواپیما سفرستان به صورت روزانه تخفیف‌های ویژه روی مسیرهای خارجی وجود دارد که شما می‌توانید با نصب و ثبت نام در این اپلیکیشن، از این امکانات ویژه و برخی ویژگی‌های دیگر بهره‌مند شوید.

گردآوری: خدمات بلیط هواپیما خارجی

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد نمایید
لطفا نام خود را وارد نمایید