ویزای توریستی هلند

متداول‌ترین نوع ویزا برای ورود به کشورهای خارجه ویزای توریستی است که اغلب گردشگران به منظور گردش و تفریح در مقصد موردنظرشان اقدام به اخذ آن می‌کنند.

0
18
اخذ ویزای توریستی هلند
ویزای توریستی هلند
ویزای توریستی هلندReviewed by تحریریه بلیط هواپیما on Oct 9Rating: 4.5ویزای توریستی هلند و شرایط و مدارک اخذ ویزای شینگن برای ورود به هلند.ویزای توریستی هلند شرایط سختی دارد زیرا هلند در رده پنجم سخت‌گیرترین کشورهای این حوزه در صدور ویزا می‌باشد و شماری از درخواست‌های ویزا را رد می‌کند.

شرایط اخذ ویزای توریستی هلند

متداول‌ترین نوع ویزا برای ورود به کشورهای خارجه ویزای توریستی است که اغلب گردشگران به منظور گردش و تفریح در مقصد موردنظرشان اقدام به اخذ آن می‌کنند. کشور هلند نیز از آن دسته کشورهایی است که در حوزه شینگن واقع شده است و با داشتن ویزای هر یک از کشورهای این حوزه مثل هلند می‌توان به 25 کشور دیگر هم وارد شد. جالب است بدانید که هلند در رده پنجم سخت‌گیرترین کشورهای این حوزه در صدور ویزا می‌باشد و شماری از درخواست‌های ویزا را رد می‌کند. به هر حال این کشور سرسبز اروپایی با جشنواره‌های محبوب گل و کانال‌های دیدنی‌اش هوش از سر ماجراجویان زیادی برده است. گردشگران ایرانی هم می‌توانند قبل از خرید بلیط هواپیما هلند به سفارت این کشور در تهران مراجعه کرده و اقدام به اخذ ویزای توریستی هلند یعنی ویزای شینگن کنند و سپس سفر خود را به سمت مشهورترین و محبوب‌ترین کشورهای دنیا شروع کنند.

محدودیت‌های اخذ ویزا را فراموش نکنید

اخذ ویزای توریستی هلند
ویزای توریستی هلند
  • نباید تهدیدی برای نظم عمومی، روابط بین‌المللی و یا امنیت ملی کشور هلند داشته باشید.
  • قبلا تحت هیچ شرایطی از ورود به محدود شینگن منع نشده باشید وگرنه درخواست شما مورد پذیرش واقع نمی‌شود.
  • سابقه سکونت غیرقانونی در حوزه شینگن از محدودیت‌های اخذ ویزای توریستی کشور هلند به حساب می‌آید.

مراحلی که باید بدانیم

اخذ ویزای شینگن هلند
ویزای شینگن هلند

حضور در سفارت هلند برای درخواست ویزای توریستی ضروری است، از این جهت باید از قبل قرار ملاقات بگیرید و به سفارت یا کنسولگری هلند مراجعه کنید. تصمیم‌گیری در خصوص صدور ویزا حداکثر تا 8 هفته طول می‌کشد ولی اکثرا تا 20 روز نتیجه نهایی مشخص می‌شود. در صورتی که درخواست‌تان رد شد تا 4 هفته فرصت اعتراض دارید و می‌توانید نامه اعتراض خود را به سفارت یا کنسولگری ارائه داده و از آن‌ها راهنمایی بخواهید. لازم به ذکر است که ویزای گردشگری هلند به هیچ وجه قابل تمدید نیست و برای صدور مجدد آن باید به کشور خود برگردید.

هزینه ویزای توریستی هلند

اخذ ویزای گردشگری هلند
ویزای گردشگری هلند

بارها پیش آمده که گردشگران متقاضی به هنگام رد ویزا انتظار عودت مبلغ پرداختی به سفارت را دارند، برای همین باید متذکر شویم که مبلغ دریافتی ویزا به هیچ‌وجه بازگردانده نمی‌شود و معمولا هر شخص برای درخواست ویزای توریستی هلند مبلغ 60 یورو به سفارت پرداخت می‌کند. البته اگر سن متقاضی کم‌تر از 10 سال باشد و یا به عنوان محقق و پژوهشگر قصد سفر به هلند را داشته باشد می‌تواند از پرداخت هزینه ویزا معاف شود. همچنین دارندگان پاسپورت ارمنستان، گرجستان، روسیه، مولدووا و اوکراین هزینه کم‌تری نسبت به شهروندان ایرانی‌ پرداخت می‌کنند.

انواع ویزای توریستی هلند

اخذ ویزای گردشگری هلند
ویزای توریستی هلند

ویزای گردشگری هلند به 2 صورت تک ورود یا چند ورود صادر می‌شود. کسانی که مایل باشند در طول سفرشان چندبار ورود و خروج از هلند داشته باشند نیاز به ویزای ورود چندگانه یا «مالتیپل انتری» دارند. با اخذ این نوع ویزا گردشگر می‌تواند به صورت نامحدود بین کشور هلند و دیگر کشورهای شینگن رفت‌وآمد داشته باشد. به طوری که با ویزاهای 6 ماهه حداکثر تا 3 ماه و با ویزاهای یک ساله به مدت 6 ماه در هلند اقامت داشته باشد. در ویزای نوع تک ورود، گردشگر مجاز است یک بار به کشور هلند ورود و یک بار از آن‌جا خارج شود. نوع دیگر و استثنائی ویزای توریستی هلند مختص کسانی است که باید سریعا در هلند حضور داشته باشند، مثلا برای شرکت در مراسم ازدواج، ملاقاتِ اعضای خانواده در بیمارستان و یا مراسم خاکسپاری که با صدور ویزای اضطراری یا فوری می‌توانند به هلند عزیمت کنند.

مدارک لازم

  • دریافت فرم درخواست ویزای توریستی هلند از سایت سفارت هلند و تکمیل و پرینت این فرم و ارائه آن به همراه مدارک دیگر به سفارت
  • 2 قطعه عکس در قطع پاسپورتی
  • شناسنامه
  • پاسپورت معتبری که حداقل اعتبار آن 6 ماه بوده و دست کم 2 صفحه خالی برای ویزا داشته باشد.
  • کپی از بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • مدرکی دال بر رزرو هتل یا محل اقامت متقاضی در طول سفرش به هلند
  • گواهی تمکن مالی به همراه پرینت گردش حساب 3 ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • تشریح کامل هدف و برنامه سفر در یک نامه
  • وضعیت تاهل متقاضی
  • بیمه مسافرتی معتبر شینگن با اعتبار حداقل 30 هزار دلار
  • مدارک شغلی متقاضی
  • ترجمه گواهی ازدواج، طلاق، تولد فرزند

مدارک اضافه

  • برای کارمندان:

قرارداد کاری

گردش حساب 6 ماه اخیر

نامه اجازه کارفرما

حساب مالیاتی فیش حقوق

  • برای مشاغل آزاد:

کپی جواز کسب

گردش حساب بانکی 6 ماه اخیر

حساب مالیاتی

  • متقاضیان دانشجو:

گواهی اشتغال به تحصیل

مدرک ثبت نام دانشگاه

  • متقاضیان بازنشسته:

فیش حقوقی 6 ماه اخیر

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد نمایید
لطفا نام خود را وارد نمایید