اخذ ویزای جمهوری چک

0
219
خرید بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای نحوه دریافت ویزا
راهنمای دریافت ویزای جمهوری چک
اخذ ویزای جمهوری چکReviewed by تحریریه بلیط هواپیما on Feb 17Rating: 4.0بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای گرفتن ویزای این کشور - راه و چاه ویزای جمهوری چکخرید بلیط هواپیما به جمهوری چک. ویزای جمهوری چک. راهنمای گرفتن ویزای جمهوری چک. قیمت بلیط ارزان هواپیما به جمهوری چک. ویزای کشور چک

چگونگی اخذ ویزای جمهوری چک

جمهوری چک کشوری در اروپای مرکزی است. پایتخت این کشور شهر پراگ بوده که محل قرار گرفتن یک کاخ قرن نوزدهمی، محله قدیمی محافظت‌شده و پل معروف چارلز (Charles Bridge) که خطی از مجسمه‌ها را در آن قرارگرفته است، هست. می‌توانید مطمئن باشید که جمهوری چک یکی از کشورهای دیدنی اروپاست و شما می‌توانید بلیط هواپیما جمهوری چک این کشور دیدنی تهیه‌کرده و اوقات خوشی را در آن تجربه کنید؛ اما بهتر است که قبل از خریداری بلیط هواپیما به جمهوری چک اقدام به تهیه ویزای این کشور کنید، زیرا که برای سفر به این کشور و وارد شدن به آن نیاز به داشتن ویزا دارید. کشور جمهوری چک عضو اتحاد شینگن است و برای ورود به این کشور نیاز به دریافت ویزای شنگن دارید. اگر شما از این کشور با اهداف توریستی دیدار می‌کنید باید ویزای کوتاه‌مدت توریستی شنگن را دریافت کنید.

خرید بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای نحوه دریافت ویزا
بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای دریافت ویزا

باید چه کارهایی انجام داد؟

اولین قدم برای اخذ ویزای کشور جمهوری چک گرفتن وقت از سفارت این کشور در ایران است. البته برای دریافت ویزای شنگن کوتاه‌مدت که شامل ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای کوتاه‌مدت برای بازدید از دوستان و اقوام، ویزای ورزشی و ویزای فرهنگی، است، از 15 نوامبر سال 2017 سفارت جمهوری چک، فرآیند درخواست ویزای شنگن را به شرکت VFS Global، سپرده است.

خرید بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای نحوه دریافت ویزا
بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای دریافت ویزا

برای دریافت ویزای شنگن خود و دریافت وقت از سفارت باید درخواست خود را به نشانی ایمیل appointmentCzechRepublic@vfshelpline.com بفرستید. درخواست شما طی 24 ساعت پاسخ داده خواهد شد. طبق درخواست سفارت جمهوری چک، درخواست خود را مکرراً به این ایمیل ارسال نکنید.

ویزای بلند مدت

خرید بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای نحوه دریافت ویزا
بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای دریافت ویزا

اما اگر شما مایل به دریافت ویزای بلندمدت جمهوری چک هستید، باید برای گرفتن وقت قبلی یک ایمیل به نشانی visa_tehran@mzv.cz ارسال کنید. برای هر متقاضی یک ایمیل باید فرستاده شود، تنها استثنا کودکان کم سن هستند که ایمیل درخواست روادید برای آن‌ها به همراه ایمیل والدینشان که سرپرستی آن‌ها را بر عهده‌دارند، باید فرستاده شود.

خرید بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای نحوه دریافت ویزا
بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای دریافت ویزا

ایمیل فرستاده‌شده برای گرفتن وقت از سفارت جمهوری چک باید دارای مشخصات زیر باشد:

-نام و نام خانوادگی متقاضی ویزا

-نوعی از جواز اقامت (ویزا) که فرد متقاضی برای اخذ آن اقدام می‌کند

– هدف از سفر به جمهوری چک و مدت‌زمان اقامت

-شماره تلفن و ایمیل برای برقراری تماس

خرید بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای نحوه دریافت ویزا
بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای دریافت ویزا

بعد از گرفتن وقت از سفارت جمهوری چک و تحویل دادن مدارکتان به این سفارت، به شما وقت مصاحبه داده می‌شود و پس از انجام مصاحبه با توجه به مدارک ارائه‌شده و مصاحبه انجام‌شده ویزای شما رد و یا پذیرفته خواهد شد.

با توجه به داده‌های آماری در سال 2016، 489,920 درخواست ویزا برای سفر به این کشور ارائه‌شده که از بین این تعداد درخواست، فقط 469،453 عدد از آن‌ها موردقبول واقع‌شده‌اند که این نشان‌دهنده نرخ رد ویزای 3.89 درصدی برای سفر به این کشور است.

هزینه اخذ ویزای شنگن:

خرید بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای نحوه دریافت ویزا
هزینه اخذ ویزای شنگن

هزینه ویزای اقامت کوتاه‌مدت که ویزای توریستی جزئی از این نوع ویزا است، 60 یورو است.

هزینه ویزا برای کودکان بین 6 تا 12 سال 35 یورو بوده و برای کودکان زیر 6 سال رایگان است.

هزینه ویزای تحصیلی بلندمدت 50 یورو است.

هزینه ویزای اقامت بلندمدت نیز 99 یورو است.

اما به‌غیراز این مخارج، هزینه‌های دیگری نیز برای گرفتن روادید وجود دارد (برای صرفه‌جویی در هزینه، بلیط هواپیما و رزرو هتل را از قبل آماده کنید)، این هزینه‌ها عبارت‌اند از:

هزینه ویزای شنگن: 60 یورو

هزینه فرآیند VFS: 20 یورو

هزینه بیمه مسافرتی برای ویزای شنگن (برای 20 روز اقامت):18 یورو

رزرو بلیط هواپیما و هتل موقتی صرفاً برای گرفتن ویزا: 25 یورو

که جمع هزینه‌های گرفتن ویزای جمهوری چک، 123 یورو می‌شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای شنگن جمهوری چک:

خرید بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای نحوه دریافت ویزا
مدارک لازم برای اخذ ویزای شنگن جمهوری چک

-فرم درخواست ویزای تکمیل‌شده و امضاشده توسط فرد متقاضی

– یک قطعه عکس رنگی تازه گرفته‌شده در سایز عکس‌های پاسپورت، با پشت زمینه سفید (6 در 4)

-گذرنامه و مدارک مسافرتی که حداقل اعتبار 3 ماهه بعد از تاریخ اخذ ویزا را داشته باشد. پاسپورت باید در 10 سال گذشته صادرشده باشد و حداقل دارای دو صفحه خالی باشد.

خرید بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای نحوه دریافت ویزا
مدارک لازم برای اخذ ویزای شنگن جمهوری چک

-رزرو بلیط هواپیما برای رفت‌وبرگشت

-رزرو محل اقامت اعم از هتل یا جای دیگر برای مدت‌زمان اقامت در جمهوری چک

-بیمه مسافرتی که در کشورهای شنگن معتبر بوده و حداقل مبلغ 30,000 یورو را پوشش دهد.

-برای افراد استخدامی: گواهی استخدام و فیش حقوقی 3 ماه گذشته، گواهی وابستگی به تأمین اجتماعی، بیمه خدمات درمانی و یا نامه‌ای از اداره که توضیح دهد چرا این مدرک وجود ندارد

برای تجار: گواهی ثبت بازرگانی (برای مثال گواهینامه بازرگانی یا اظهارنامه از سازمان بازرگانی) و مدرکی دال بر عضو بودن در بیمه تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هر بیمه معتبر دیگر.

مدیران یا سهام‌داران شرکت‌های ایرانی: معرفی‌نامه امضاشده توسط نماینده قانونی شرکت که وضعیت متقاضی را تأیید نماید. گواهی ثبت شرکت در ایران (برای مثال آگهی ثبت روزنامه رسمی) گواهی انتصاب در صورت عدم اشاره به آن در روزنامه رسمی. (کلیه مدارک به زبان انگلیسی)

خرید بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای نحوه دریافت ویزا
مدارک لازم برای اخذ ویزای شنگن جمهوری چک

-برای افراد زیر 18 سال، گواهی دال بر تقبل هزینه‌های سفر از طرف والدین (گواهی استخدام والدین و یا گواهی دال بر تقبل هزینه‌های سفر از طرف والدین که توسط دفتر اسناد رسمی تأییدشده باشد)، اگر تنها سفر می‌کنند و یا با یکی از والدین، باید یک رضایت‌نامه از پدر یا مادر خود که در سفر همراه او نیستند داشته باشند.

خرید بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای نحوه دریافت ویزا
مدارک لازم برای اخذ ویزای شنگن جمهوری چک

-داشتن یک سند ملکی پیشنهاد می‌شود

-ترجمه رسمی شناسنامه

-کپی از پاسپورت و ویزاهای صادرشده قبلی

مشخصات سفارت جمهوری چک در ایران

خرید بلیط هواپیما به جمهوری چک و راهنمای نحوه دریافت ویزا
مشخصات سفارت جمهوری چک در ایران

آدرس: فرمانیه، خیابان پاسداران شمالی، خیابان بوستان، کوی نسترن، پلاک 36

تلفن: 02126118851 الی 4

دورنگار: 02122802079

ایمیل: teheran@embassy.mzv.cz

Commerce_teheran@mzv.cz

وب‌سایت: http://www.mzv.cz/tehran

ساعات کاری سفارت: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 تا 17، پنجشنبه از ساعت 8 تا 14:30

ساعت کاری برای عموم مردم: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 الی 12

سفیر سفارت‌خانه: سواتوپلوک کومبا (Svatopluk Cumba)

برای خرید بلیط هواپیما جمهوری چک و رزرو پرواز خارجی بهترین پیشنهاد ما به شما نصب اپلیکیشن سفرستان می‌باشد. در اپلیکیشن خرید بلیط هواپیما سفرستان به صورت روزانه تخفیف‌های ویژه روی مسیرهای خارجی وجود دارد که شما می‌توانید با نصب و ثبت نام در این اپلیکیشن، از این امکانات ویژه و برخی ویژگی‌های دیگر بهره‌مند شوید.

گردآوری: خدمات بلیط هواپیما خارجی

منابع:
travelvisabookings.com
embassypages.com
mzv.cz
vfsglobal.com

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد نمایید
لطفا نام خود را وارد نمایید