اخذ ویزای هلند

0
234
خرید بلیط هواپیما به هلند و راهنمای گرفتن ویزای آن
راهنمای گرفتن ویزای هلند
اخذ ویزای هلندReviewed by تحریریه بلیط هواپیما on Feb 16Rating: 4.0ویزای هلند را بهتر بشناسیم - راهنمای دریافت ویزای هلند و انجام مراحل آنخرید بلیط به هلند و دریافت ویزای هلند. راهنمای دریافت ویزای هلند. ویزای هلند تضمینی. سفارت هلند ویزا. انواع ویزای هلند. قیمت بلیط هواپیما به هلند

چگونگی اخذ ویزای هلند

یکی از کشورهایی که پیشنهاد خرید بلیط هواپیما و سفر به آن را به‌هیچ‌وجه نمی‌توان رد کرد هلند نام دارد. سرزمین لاله‌های نارنجی که با زیبایی‌های بی‌حدوحصرش دل از همه گردشگران ربوده و آغوشش را به روی مهمانانش بازکرده است. به‌واسطه همین زیبایی‌هاست که شهرهای مختلف این کشور ازجمله پایتخت آن، آمستردام، همواره در صدر فهرست علاقه‌مندی‌های گردشگران ایرانی قرار می‌گیرد.

خرید بلیط هواپیما به هلند و راهنمای گرفتن ویزای آن
راهنمای گرفتن ویزای هلند

اما مثل هر کشور دیگری خرید بلیط هواپیما هلند هم مستلزم دریافت ویزای این کشور است. البته عضویت هلند در پیمان شینگن باعث شده گردشگران برای سفر به این کشور اقدام به اخذ ویزای شینگن کنند. به همین جهت، مطلب زیر را با عنوان ویزای شینگن هلند آماده کرده‌ایم تا شما با اطلاعات کامل‌تری به سراغ این کشور دل‌نشین و دوست‌داشتنی بروید.

انواع ویزای کوتاه‌مدت هلند

خرید بلیط هواپیما به هلند و راهنمای گرفتن ویزای آن
انواع ویزای کوتاه‌مدت هلند

به‌طورکلی، کشور هلند دارای 5 نوع ویزای کوتاه‌مدت است که برحسب نوع سفر گردشگران دسته‌بندی می‌شوند. در ادامه نگاهی می‌اندازیم به انواع این ویزاها و شرایط اخذ آنها؛ اما قبل از آن بهتر است نگاهی کلی به مدارک موردنیاز برای ویزای هلند هم بیندازیم و با شرایط اخذ این ویزا آشنا شویم.

مدارک لازم برای اخذ ویزای هلند

خرید بلیط هواپیما به هلند و راهنمای گرفتن ویزای آن
مدارک لازم برای اخذ ویزای هلند

چه برای گردش، چه برای تجارت و چه برای هر هدف دیگری که قصد خرید بلیط هواپیما به هلند داشته باشید، همراه داشتن اصل و کپی تمامی مدارک زیر به‌صورت ترجمه‌شده به یکی از زبان‌ها آلمانی، انگلیسی، فرانسوی یا اسپانیایی الزامی خواهد بود. هرچند که با تغییر نوع ویزا، احتمالاً موارد دیگری هم به این لیست اضافه شود.

خرید بلیط هواپیما به هلند و راهنمای گرفتن ویزای آن
مدارک لازم برای اخذ ویزای هلند

. پاسپورت یا هر سند مسافرتی دیگری با حداقل 3 ماه اعتبار و 2 صفحه خالی برای ثبت ویزا

. فرم مشخصات شخصی

. کپی ویزاها و ورود و خروج‌های قبلی

. عکس 35 X 40 میلی‌متر با تصویر مشخص، حداکثر مربوط به 6 ماه قبل

. اجازه‌نامه والدین برای مسافران زیر 18 سال

. شناسنامه و کارت ملی برای تعیین وضعیت تأهل

. تکمیل فرم ویزا

. گواهی شغلی به همراه اسم شغل، میزان درآمد و هدف از سفر (در صورت نیاز)

. اجازه‌نامه شغلی (در صورت نیاز)

. بیمه مسافرتی با پشتیبانی حداقل 30 هزار یوروئی اعم از مراقبت‌های بیمارستانی، اورژانسی و مرگ‌ومیر

. گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت نیاز)

. رزرو بلیط هواپیما و هتل برای مدت‌زمانی که اقامت خواهید داشت. (برای سفرهای تجاری و توریستی)

. گواهی پرداخت هزینه ویزا

. سندی برای اثبات بازگشت شما به کشور خودتان بعد از پایان سفر

. گردش 3 تا 6 ماه آخر حساب بانکی برحسب نیاز

. سندی برای اثبات نوع ویزای شما اعم از گردشی، تجاری، ترانزیت و …

ویزای توریستی

خرید بلیط هواپیما به هلند و راهنمای گرفتن ویزای آن
ویزای توریستی هلند

این ویزا صرفاً برای خوش‌گذرانی و بازدید از زیبایی‌های گردشگری هلند صادر می‌شود. چنانچه خریداران بلیط هواپیما به هلند قصد انجام تجارتی خاص در این کشور را داشته باشند، حتماً باید اقدام به اخذ نوع دیگری از ویزاها به نام ویزای تجاری به این کشور کنند. ضمن اینکه با این ویزا نهایتاً می‌توان 90 روز در هلند اقامت داشت.

ویزای تجاری

خرید بلیط هواپیما به هلند و راهنمای گرفتن ویزای آن
ویزای تجاری هلند

برای شرکت در هر نوع برنامه تجاری و بازرگانی اعم از سمینارها، جلسات، کنفرانس‌ها، کلاس‌های آموزشی، نمایشگاه‌های تجاری و غیره، متقاضیان سفر به هلند نیازمند تهیه ویزای تجاری هستند.

ویزای ملاقات خانواده و دوستان

خرید بلیط هواپیما به هلند و راهنمای گرفتن ویزای آن
ویزای ملاقات خانواده و دوستان

همان‌طور که از نام این ویزا مشخص است، اخذ آن به‌منظور ملاقات با بستگان و آشنایان در کشور هلند صورت می‌گیرد. برای گرفتن چنین ویزائی نیاز به رزرو هتل نیست اما باید دعوت‌نامه‌ای از هلند برای شما ارسال گردد.

ویزای ترانزیت

خرید بلیط هواپیما به هلند و راهنمای گرفتن ویزای آن
ویزای ترانزیت هلند

با این نوع ویزا هم فقط اجازه تعویض پرواز به خریدار بلیط هواپیما داده می‌شود و وی فرصت خروج از فرودگاه و وارد شدن به کشور هلند را نخواهد داشت. معمولاً این نوع ویزا در پروازهایی که محل توقف‌شان یکی از فرودگاه‌های هلند است مورداستفاده قرار می‌گیرد.

ویزای بازگشت

خرید بلیط هواپیما به هلند و راهنمای گرفتن ویزای آن
ویزای بازگشت

ویزای بازگشت هلند هم مخصوص کسانی است که به حضور طولانی‌مدت و چندین‌باره در این کشور نیازمندند. چنانچه کارت شناسایی فردی در هلند مورد سرقت قرارگرفته و یا به هر دلیلی گم‌شده باشد هم با اثبات این مسئله وی می‌تواند از ویزای بازگشت برخوردار شود.

نحوه درخواست ویزا

خرید بلیط هواپیما به هلند و راهنمای گرفتن ویزای آن
نحوه درخواست ویزا

بعد از خرید آنلاین بلیط هواپیما به هلند برای درخواست ویزا به این کشور باید شخصاً به سفارت هلند در تهران مراجعه کنید. مراجع به این سفارت علاوه بر فراهم آوردن امکان درخواست ویزا یک مزیت دیگر نیز دارد که آن‌هم این است که می‌توانید از آخرین سیاست‌های اتخاذشده در مورد ویزا و همچنین هزینه اخذ آن آگاه شوید. چراکه مناسبات سیاسی بین دو کشور معمولاً باعث تغییر در نوع ویزا و مدارک لازم می‌شود.

سفارت هلند در تهران

خرید بلیط هواپیما به هلند و راهنمای گرفتن ویزای آن
سفارت هلند در تهران

برای رفتن به سفارت هلند باید به نشانی تهران، فرمانیه، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، پلاک 60 مراجعه کنید. شماره تلفن این سفارت 02123660000 و شماره فاکس آن‌هم 02123660190 است. ساعت کاری سفارت هلند هم روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 الی 16 و پنجشنبه‌ها از ساعت 9 الی 13:30 است.

برای خرید بلیط هواپیما هلند و رزرو پرواز خارجی بهترین پیشنهاد ما به شما نصب اپلیکیشن سفرستان می‌باشد. در اپلیکیشن خرید بلیط هواپیما سفرستان به صورت روزانه تخفیف‌های ویژه روی مسیرهای خارجی وجود دارد که شما می‌توانید با نصب و ثبت نام در این اپلیکیشن، از این امکانات ویژه و برخی ویژگی‌های دیگر بهره‌مند شوید.

گردآوری: خدمات بلیط هواپیما خارجی

منابع:
netherlandsworldwide.nl
vfsglobal.com

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد نمایید
لطفا نام خود را وارد نمایید