ویزای گردشگری لوکزامبورگ

0
181
دریافت ویزای لوکزامبورگ و خرید بلیط هواپیما
ویزای گردشگری لوکزامبورگ
ویزای گردشگری لوکزامبورگReviewed by تحریریه بلیط هواپیما on Mar 19Rating: 4.5ویزای گردشگری لوکزامبورگ - راهنمای قدم به قدم دریافت ویزای گردشگری لوکزامبورگخرید بلیط هواپیما به لوکزامبورگ. ویزای لوکزامبورگ. ویزای گردشگری لوکزامبورگ. قیمت بلیط ارزان هواپیما به لوکزامبورگ. سفر به لوکزامبورگ

ویزای گردشگری لوکزامبورگ

هر فرد خارجی که قصد خریداری بلیط هواپیما لوکزامبورگ و بازدید از به‌عنوان یک گردشگر را دارد باید یک ویزای گردشگری تهیه نماید. ویزای گردشگری لوکزامبورگ یک روادید اقامت کوتاه است که به‌عنوان ویزای نوع C شنگن نیز شناخته می‌شود. این روادید به مسافر اجازه ورود به کشور لوکزامبورگ برای اهداف توریستی، دیدار از فامیل و یا شرکت در یک کنفرانس و یا جلسه تجاری را می‌دهد.

دریافت ویزای لوکزامبورگ و خرید بلیط هواپیما
ویزای گردشگری لوکزامبورگ

از جایی که لوکزامبورگ عضو توافق‌نامه شنگن است، دارای همان قوانین ویزا برای هر کشور عضو شنگن است، به‌عبارت‌دیگر ویزای شنگن برای تمامی کشورهای اروپایی عضو شنگن معتبر است که لوکزامبورگ نیز یکی از این کشورهاست. این بدان معنی است کسی که دارای ویزای شنگن است نه‌تنها می‌تواند در لوکزامبورگ اقامت کند بلکه می‌تواند از تمامی 26 کشور عضو توافقنامه شنگن دیدار کرده و در آنجا اقامت گزیند.

اعتبار ویزای گردشگری لوکزامبورگ

دریافت ویزای لوکزامبورگ و خرید بلیط هواپیما
اعتبار ویزای گردشگری لوکزامبورگ

ویزای شنگن به مدت 90 روز در هر دوره شش‌ماهه اعتبار دارد. ویزای شنگن برای ورودی‌های تکی و یا متعدد صادر می‌شود. در مورد ورودی‌های متعدد باید دانست که میزان اقامت بازدیدکننده در دیدارهای متعدد از کشورهای شنگن نمی‌تواند بیش از 90 روز در هر دوره شش‌ماهه باشد.

معیارهای شایستگی برای ویزای گردشگری لوکزامبورگ

دریافت ویزای لوکزامبورگ و خرید بلیط هواپیما
معیارهای شایستگی برای ویزای گردشگری لوکزامبورگ

برای ویزای گردشگری لوکزامبورگ، باید شرایط زیر را داشته باشید:

باید یک پاسپورت معتبر با حداقل دو صفحه خالی داشته باشید و پاسپورتتان طی 10 سال گذشته صادرشده باشد.

پاسپورت شما باید اعتبار 3 ماه بیش از میزان اقامت شما برای ویزایی که درخواست می‌کنید، داشته باشد.

باید یک کپی از فرم درخواست ویزای تکمیل و امضاشده‌تان داشته باشید.

باید مدرکی از رزرو هتل در کشور لوکزامبورگ و خریداری بلیط هواپیما به لوکزامبورگ را ارائه دهید.

باید برنامه سفری کامل خود را برای تمامی مدتی که در لوکزامبورگ اقامت می‌کنید داشته باشید. این برنامه باید شامل برنامه سفر، تاریخ و محل‌هایی که قصد بازدید از آن‌ها را دارید، باشد.

باید یک کپی از بلیط هواپیمای رفت‌وبرگشت و یا یک‌طرفه خود را در دست داشته باشید.

باید مدرکی از دارایی خود که بتواند برای شما کافی باشد را ارائه دهید.

باید یک بیانیه رسمی از وضعیت مالی خود از بانکی که در آن حساب دارید به مدت 3 ماه داشته باشید که توسط مدیر بانک نیز امضاشده باشد

باید یک کپی از اظهارنامه مالیاتی خود از 2 سال اخیر را داشته باشید.

باید مدرکی از داشتن بیمه شخصی مسافرتی داشته باشید که دارای حداقل پوشش 30,000 یورو باشد. این بیمه باید تمامی هزینه‌های درمان ضروری و یا بستری شدن و یا هزینه حمل‌ونقل شما به کشور در صورت مریض بودن و همچنین هزینه تمامی مدت‌زمان اقامتتان در لوکزامبورگ را پوشش دهد.

اگر سن شما زیر 18 سال است و می‌خواهید تنها مسافرت کنید باید رضایت‌نامه شخصی از والدین خود داشته باشید که توسط یک دفتر اسناد رسمی تائید شده و مجاز باشد. اگر قصد مسافرت تنها با یکی از والدین خود را دارید باید رضایت‌نامه رسمی از دیگر والدین خود را داشته باشید.

شما باید لوکزامبورگ را در هنگام تمام شدن طول مدت اقامتتان ترک کنید.

قدم‌های درخواست برای ویزای توریستی لوکزامبورگ

دریافت ویزای لوکزامبورگ و خرید بلیط هواپیما
قدم‌های درخواست برای ویزای توریستی لوکزامبورگ

قبل از اینکه برای ویزای گردشگری لوکزامبورگ درخواست دهید، زمان موردنیاز برای صدور ویزا را بررسی کنید. زمانی که از تمامی جزئیات درخواستتان آگاه بودید می‌توانید با رعایت کردن رویه زیر ویزای خود را درخواست کنید.

دریافت ویزای لوکزامبورگ و خرید بلیط هواپیما
قدم‌های درخواست برای ویزای توریستی لوکزامبورگ

قدم اول: فرم درخواست ویزا را دانلود کنید.

دریافت ویزای لوکزامبورگ و خرید بلیط هواپیما
قدم‌های درخواست برای ویزای توریستی لوکزامبورگ

اولین قدم شما به دست آوردن فرم تقاضای ویزا است. می‌توانید این فرم را از سفارت لوکزامبورگ تهیه‌کرده و یا آن را از اینترنت دانلود کنید. توجه داشته باشید که لوکزامبورگ در ایران سفارت ندارد و نزدیک‌ترین کنسولگری لوکزامبورگ به ایران در شهر آنکارا است.

قدم دوم: فرم تقاضای روادید را به‌طور کامل پر کنید.

قدم سوم: مدارک موردنیاز برای درخواست ویزا را آماده کنید.

دریافت ویزای لوکزامبورگ و خرید بلیط هواپیما
فرم درخواست ویزای لوکزامبورگ

مدارک موردنیاز برای گرفتن ویزای شنگن لوکزامبورگ:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتر از تاریخ ویزا درخواستی .

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

کارت ملی و شناسنامه.

2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس‌زمینه سفید بدون روتوش.

درصورتی‌که قبلاً ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده‌اید کپی از آن‌ها و مهرهای ورود و خروج.

نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی.

گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکرشده باشد به همراه فیش حقوقی. (برای کارمندان و کارگران).

پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی. (برای صاحبان مشاغل).

گواهی بازنشستگی (برای افراد بازنشسته).

گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانشجویان)

بیمه مسافرتی.

سند مالکیت (در صورت وجود).

رزرو هتل و بلیط هواپیما به لوکزامبورگ.

قدم چهارم: برای درخواست ویزای خود عکس مناسب تهیه کنید.

قدم پنجم: هزینه درخواست ویزا را چک کنید

هزینه‌هایی را که برای درخواست ویزای شما لازم است را چک کنید. این هزینه را آماده برای تحویل دادن به همراه فرم درخواست ویزای خود، نگه‌دارید. به خاطر داشته باشید که شیوه موردقبول پرداخت هزینه را توسط کنسولگری لوکزامبورگ بدانید.

قدم ششم: فرم تقاضای ویزای خود را تحویل دهید.

یک وقت قبلی از مرکز درخواست ویزای لوکزامبورگ و یا سفارت آن تهیه کنید. شاید لازم باشد که برای یک مصاحبه شخصی به سفارت لوکزامبورگ بروید. فرم تکمیل‌شده خود را به نزدیک‌ترین سفارت لوکزامبورگ تحویل دهید.

قدم هفتم: مبلغ موردنیاز برای درخواست ویزا را بپردازید.

هزینه درخواست ویزا را در هنگام تحویل مدارک و فرم خود به کنسولگری لوکزامبورگ، بپردازید.

قدم هشتم: ویزای خود را تحویل بگیرید.

بعدازاینکه ویزای شما صادر گردید، به شما خبر داده خواهد شد. شما می‌توانید ویزای خود را شخصاً از کنسولگری لوکزامبورگ تحویل بگیرید. شما همچنین می‌توانید از گزینه تحویل ویزا توسط پست نیز استفاده کنید.

هزینه‌های موردنیاز برای ویزای گردشگری لوکزامبورگ
دریافت ویزای لوکزامبورگ و خرید بلیط هواپیما
هزینه‌های موردنیاز برای ویزای گردشگری لوکزامبورگ

هزینه موردنیاز برای افراد بالای 13 سال 60 یورو است.

هزینه موردنظر برای کودکان 6 تا 12 سال 35 یورو است.

کودکان زیر 6 سال لازم به پرداخت هزینه ویزا نیستند.

توجه داشته باشید که هزینه درخواست ویزای شما در صورت قبول نشدن درخواست ویزایتان به هر دلیلی به شما پس داده نخواهد شد.

با رعایت کردن موارد بالا می‌توانید با خیال راحت برای گرفتن ویزای لوکزامبورگ اقدام کرده و بلیط هواپیما به لوکزامبورگ را برای سفر به این کشور تهیه کنید.

برای خرید بلیط هواپیما لوکزامبورگ و رزرو پرواز خارجی بهترین پیشنهاد ما به شما نصب اپلیکیشن سفرستان می‌باشد. در اپلیکیشن خرید بلیط هواپیما سفرستان به صورت روزانه تخفیف‌های ویژه روی مسیرهای خارجی وجود دارد که شما می‌توانید با نصب و ثبت نام در این اپلیکیشن، از این امکانات ویژه و برخی ویژگی‌های دیگر بهره‌مند شوید.

گردآوری: خدمات بلیط هواپیما خارجی

منابع:
immigrationworld.com
gharepeyma.com

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد نمایید
لطفا نام خود را وارد نمایید