چطور ویزای ایتالیا بگیریم؟

308
گرفتن ویزا ایتالیا و پرواز خارجی به مقصد ایتالیا
ویزا ایتالیا و پرواز خارجی به مقصد ایتالیا
چطور ویزای ایتالیا بگیریم؟Reviewed by تحریریه بلیط هواپیما on Sep 25Rating: 4.0چطور ویزای ایتالیا بگیریم؟اگر به دنبال خرید بلیط هواپیما به ایتالیا هستید به این نکات دقت کنید : انواع ویزا به ایتالیا ، ویزای توریستی ایتالیا ، ویزای دانشجویی ایتالیا ، ویزای تجاری ایتالیا

چطور ویزای ایتالیا بگیریم؟

اگر مبحث پر پیچ و خم مهاجرت را کنار بگذاریم، در حالت کلی دو نوع ویزا وجود دارد که هر مسافری که می‎خواهد برای سفر به ایتالیا بلیط هواپیما بخرد می‎تواند برای دریافت آن‎ها اقدام کند، یکی ویزای تجاری و دیگری ویزای توریستی.

چم و خم‎های ثبت مهر ورود به ایتالیا بر روی ویزا

کشور ایتالیا نیز مانند بسیاری از کشورهای اروپایی در محدود شینگن قرار گرفته است و برای سفر به این کشور، قبل از آنکه بلیط ارزان هواپیما بخرید، مجبور خواهید بود تا ویزای شنگن برای ورود به ایتالیا دریافت کنیدو البته پیش از آنکه به دریافت ویزای شنگن ایتالیا امید ببندید و مدارک خود را برای ترجمه در اختیار دارلترجمه قرار دهید باید به این نکته توجه داشته باشید که تنها در صورتی ایتالیایی‌ها راضی می‎شوند تا مهر ویزای شنگن را بر روی پاسپورت شما منقوش کنند که یا ایتالیا را به عنوان تنها مقصد خود انتخاب کنید یا اینکه هنگام خرید بلیط هواپیما برای سفر به اروپا ایتالیا را در برنامه‌ریزی سفر به عنوان مقصد اصلی خود مورد توجه قرار دهید.

مدارک سفر به ایتالیا چطور تکمیل می‌شود؟

گرفتن ویزا ایتالیا و پرواز خارجی به مقصد ایتالیا
ویزا ایتالیا و پرواز خارجی به مقصد ایتالیا

آن‌ها که پیش‌تر موفق به دریافت روادید سفر به کشور ایتالیا شده‎اند و برای اقامت در هتل‌های چند ستاره میلان یا رم بلیط هواپیما خریده ‏اند، نیک می‎دانند که ویزا گرفتن از کشور ایتالیا هفت خانی است که جزئیات بسیار دارد و مدارک مختلفی را طلب می‎کند.

در مرحله اول باید به این نکته توجه داشته باشید که مدارک مورد نیاز برای ارائه به سفارت ایتالیا به سه دسته تقسیم می‎شوند:

  1. مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت ایتالیا؛
  2.  مدارک لازم برای ارایه در روز مصاحبه؛
  3.  مدارک لازم برای سفر به ایتالیا بعد از تایید درخواست ویزای شما؛

با توجه به این توضیحات در ابتدای کار و فقط برای اینکه بتوانید وقتی بگیرید تا در مصاحبه دریافت ویزا برای کشور ایتالیا شرکت کنید، موظف هستید تا مدارک زیر را تهیه کنید و در اختیار مسؤولان ذیربط در سفارت ایتالیا قرار دهید:

گرفتن ویزا ایتالیا و پرواز خارجی به مقصد ایتالیا
ویزا ایتالیا و پرواز خارجی به مقصد ایتالیا

کپی صفحه اول گذرنامه یا پاسپورت؛
شماره تماس متقاضی؛
تاریخ دعوتنامه یا هتل (درصورت وجود)؛

گرفتن ویزا ایتالیا و پرواز خارجی به مقصد ایتالیا
ویزا ایتالیا و پرواز خارجی به مقصد ایتالیا

پس از انکه مدارک فوق را در کمال صحت و سلامت آماده کردید و در اختیار سفارت ایتالیا قرار دادید، برای مصاحبه ویزا دعوت خواهید شد در این مرحله باید مراقب باشید تا مدارک مورد نیاز برای ارائه در روز مصاحبه را بدون نقص به مقامات تسلیم کنید تا مبادا درخواستتان به دلیل نقص مدارک در پرونده رد بشود و بلیط ارزان هواپیما برای ایتالیا روی دستتان باد کند و داغ سفر به رم و میلان نیز بر دلتان بماند! مدارکی لازم است در روز مصاحبه به سفارت ایتالیا ارائه کنید موارد زیر را شامل می‎شوند:

  1. شناسنامه (همراه با ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات)
  2. فرم تکمیل شده درخواست ویزای ایتالیا؛
  3. دعوتنامه تکمیل شده توسط یک شهروند ایتالیایی یا شهروند خارجی ساکن ایتالیا؛
  4.  فرم درخواست ویزا از سوی دعوت کننده و کپی از کارت اقامت وی
  5. گذرنامه ( ۶ ماه اعتبار از تاریخ درخواست ویزا و کپی از ۵ صفحه اول و صفحات داری مهر ویزا)
  6. دو قطعه عکس رنگی ۳ در ۴ (روشن، واضح و کاملا جدید و مشابه با ظاهر فعلی شما)

توجه: در صورتی که عکس همراهان در پاسپورت شما باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.

 اسناد دال بر وضعیت شغلی متقاضی:

کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی .

کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار .

صاحبان شرکت‌های خصوصی: آخرین روزنامه رسمی شرکت (که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) همراه با رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، و  دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

مشاغل آزاد: جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی و یا کارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان: کارت عضویت هیئت علمی یا کارت بین‌المللی دانشجویی.

نکته: ارائه ترجمه و اصل فیش حقوقی و یا جوازکسب همسر برای خانم های متاهل الزامی است.

  1.  آدرس دقیق محل کار و منزل؛
  2. پرینت ۳ ماهه آخر حساب جاری بانکی با گردش مالی مناسب.
  3. ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ هشتاد میلیون ریال برای هر فرد؛
  4. ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، و دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
  5. سند مالکیت به نام فرد متقاضی یا همسر به همراه ترجمه.
  6. مبلغ ۶۰ یورو پول نقد.

توجه: تمام ترجمه ها باید به زبان انگلیسی یا ایتالیایی باشد و داشتن مهر رسمی دادگستری الزامی نیست.

گرفتن ویزا ایتالیا و پرواز خارجی به مقصد ایتالیا
ویزا ایتالیا و پرواز خارجی به مقصد ایتالیا

اگر بخت با شما یار باشد و تمام مدارک ارائه شده از سوی شما به سفارت ایتالیا درست مثل فهرست عریض و طویل درخواست شده توسط سفارت کامل باشد، آن وقت است که دیگر باید چمدان‎ها را برای بازدید از دیدنی‎های رم و میلان ببندید و خودتان را برای تهیه مدارک مورد نیاز در سومین مرحله از فرآیند دریافت ویزا برای کشور ایتالیا آماده کنید. بعد از اینکه مدارک شما برای درخواست ویزا از سوی سفارت تأیید شد، باید مدارک زیر را نیز تهیه و برای نهایی شدن فرآیند سفر به مسئولان ذیربط تقدیم کنید:

  1. بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی به همراه اصل و کپی.
  2. کل مبلغ ویزا.
  3. رزرو هتل در مقاصد مورد نظر در ایتالیا (در صورت دارا بودن) به همراه اصل و کپی؛
  4. خرید بلیط هواپیما یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما به همراه اصل و کپی.
گرفتن ویزا ایتالیا و پرواز خارجی به مقصد ایتالیا
ویزا ایتالیا و پرواز خارجی به مقصد ایتالیا

برای تعیین وقت جهت ارائه درخواست ویزا به سفرات ایتالیا لازم است به صورت اینترنتی و از طریق آدرس زیر اقدام کنید:

www.italianembassy.ir

به این نکته نیز توجه داشته باشید که حتما پیش از تهیه مدارک به وب‎سایت سفارت ایتالیا در تهران به آدرس http://www.ambteheran.esteri.it سر بزنید و آخرین بخشنامه‎ها و دستورالعمل‎های صادر شده جهت صدور روادید برای سفر به ایتالیا را در این پایگاه اینترنتی به دقت مطالعه کنید.

برای جستجوی پرواز خارجی مورد نظر خود به سایت سفرستان مراجعه کنید.

گردآوری: تحریریه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پرواز خارجی سفرستان

منابع:
ambteheran.esteri.it
vaghteitalia.ir

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۹۶
آخرین بروزرسانی: ۳ مهر ۹۶

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد نمایید
لطفا نام خود را وارد نمایید